Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes comença el 2018 amb propòsits ecològics

12/01/2018
Per començar l'any nou, hem preguntat als nostres treballadors, amics i clients que reflexionessin una mica i es proposessin propòsits ecològics pel 2018. Entre tots han aconseguit sortir moltes idees... idees petites o grans, simples i ràpides que tots podem aplicar al nostre dia a dia per ajudar una mica al nostre planeta.
Des d'ecofestes us proposem donar una ullada al vídeo i agafar idees perquè no només ens podeu ajudar a fer un món millor fent servir gots reutilitzables. Com tot sabem...els petits canvis són poderosos!
Bon any sostenible a tots!

Destacats!

  • Les nostres propostes per aquest Sant Jordi 2018

    Les nostres propostes per aquest Sant Jordi 2018

    A menys d’una setmana de Sant Jordi, dia internacional del llibre, us proposem algunes novetats bibliogràfiques que ens parlen de sostenibilitat, ecologisme i medi ambient, des d’una perspectiva crítica i activista.

  • Alumini i bauxita: impacte socioambiental i alternatives de consum

    Alumini i bauxita: impacte socioambiental i alternatives de consum

    Més enllà de la versatilitat que ofereix l’alumini, cal alertar del greu impacte medi ambiental i dels conflictes que genera tot el procés d’obtenció d’alumini. Convé, doncs, pensar alternatives que minimitzin aquest impacte, ja sigui reduint-ne l’ús, potenciant l’alumini reciclat o substituir-lo per altres materials.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.

La seva sol·licitud ha estat enviada correctament.

En breu ens posarem en contacte.