5/9/2016
25 anys de FMA Manresa.

 

La festa major alternativa de Manresa ha celebrat la seva 25a edició, organitzant la festa major popular de la ciutat del Bages.
25 anys omplint el centre de la ciutat de festa i cultura popular, però també de sostenibilitat, i amb més de 10 anys utilitzant els gots reutilitzables com a mesura per reduir els residus a la plaça.


Ecofestes vam visitar-los en la jornada de muntatge de les barraques a la plaça de Puigmercadal, per parlar amb en Gerard, membre de la FMA Manresa, sobre el got reutilitzable i l'ús que li han donat al llarg d'aquests anys.
En Gerard va voler destacar el compromís de la FMA amb la sostenibilitat i l'ecologia, entenent que fer una festa popular ha de ser sinònim de valors i compromís amb l'entorn.


En aquest sentit ens va parlar de la importància del got reutilitzable a l'hora d'estalviar no només en la reducció del plàstic i de recursos finits sinó també en la reducció d'esforços i temps en la recollida quan ha acabat la festa.

Des de la FMA , a més, s'ha apostat per no modificar substancialment el disseny del got, amb l'objectiu de què aquest esdevingui una eina més que un producte de col·leccionisme.

Una eina reutilitzable, a l'abast de tothom, i fàcil de gestionar per a l'organització de l'esdeveniment.
Esperem que el la consciència i els valors de sostenibilitat com els de la FMA de Manresa esdevinguin referent arreu, i en totes les festes del territori.

 

 Hemeroteca

Aquí trobareu totes les notícies publicades. Les podeu cercar per dates o bé per paraula clau
_

Ecofestes es compromet amb la reducció dels vostres residus plàstics, el nostre equip resta a la vostra disposició.

ECOFESTES
c/ Estació 42-44, 08650 Sallent
Barcelona (Catalunya)
Tel. +34 93 837 15 48

Contactar Contactar