Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Reduïm els residus plàstics a les oficines!

21/11/2018

Us heu fixat mai en quin tipus de recipients pel cafè s'utilitzen a la vostra feina? Són tasses de ceràmica, gots de plàstic o de paper d'un sol ús? Feu servir ampolles d'aigua de plàstic o teniu un dispensador d'aigua comunitari?

És important que ens parem a analitzar el nostre dia a dia i identifiquem quines accions rutinàries, generen residus. Posem l'exemple de les tasses de cafè. En una empresa on 
hi treballen 150 persones s'utilitzen vasos de plàstic d'un sòl ús per al cafè. En un any, l'empresa haurà generat 112 kg de residus plàstics. Si no es canvia aquest funcionament, al cap de 10 anys s'haurà superat la tona de residus plàstics generats, si també s'utilitzen altres productes d'un sol ús, com les ampolles d'aigua, aquestes xifres augmentaran significativament.

I quines accions podem emprendre per prevenir els residus plàstics en la nostra empresa? Les opcions són senzilles a més de resultar econòmiques a mitjà termini. Per evitar els residus dels gots del cafè, es poden substituir els gots d'un sol ús per recipients reutilitzables, com gots de plàstic o tasses de ceràmica que després del seu ús es puguin rentar per tornar a ser usats. A 
Ecofestes utilitzem el got ECO12 o l'ECO18 per al cafè, i diverses empreses han optat per adquirir el seu got reutilitzable d'Ecofestes personalitzat per utilitzar-lo a les oficines.

En el cas de l'aigua, el sol fet d'adquirir un dispensador d'aigua amb el qual els empleats vagin reomplint els gots o les ampolles reutilitzables, elimina la necessitat de l'ús d'ampolletes d'aigua i així es redueixen significativament els residus plàstics. Petites mesures com aquestes, contribueixen a prevenir els residus i l'impacte mediambiental que provoquen.

Destacats!

  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
  • Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    El Mercat Medieval de Vic aplica el Got Reutilitzable com a mesura per millorar la sostenibilitat de l'esdeveniment des de les darreres quatre edicions. L'estimació de reducció és de 350 kg de residus i de 300 kg de plàstic de la fabricació de nous gots.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.

La seva sol·licitud ha estat enviada correctament.

En breu ens posarem en contacte.