Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Tenim set de cultura popular: 10 anys de festes sostenibles

09/06/2015

10 anys reduint residus plàstics. 10 anys amb les festes populars.

I ho hem volgut celebrar amb un vídeo. Perquè tenim set de cultura popular. I perquè volem que, dia a dia, més festes, festivals i esdeveniments tendeixin cap a la sostenibilitat.

El compromís d'Ecofestes amb el planeta segueix creixent, des que vam engegar ara fa 10 anys. La nostra tasca no només és fabricar gots, sinó millorar cada dia per ser més respectuosos amb el Planeta. Per això, hem afegit nous serveis com l'H2GO, el rentagots i el lloguer de gots, que ens ajuden a reduir gots i, en conseqüència, quilos de plàstic.

Destacats!

  • Sabíeu que també tenim #platsreutilitzables !?

    Sabíeu que també tenim #platsreutilitzables !?

    Els plats reutilitzables són ideals per a àpats i esdeveniments populars. Són personalitzables i totalment reutilitzables. Us expliquem els avantatges!
  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.

La seva sol·licitud ha estat enviada correctament.

En breu ens posarem en contacte.