Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Cap a Premià i Pallejà!!

11/07/2019

Des del 9 de juliol i fins el dissabte 13 de juliol estarem a Premià de Mar amb el punt de retorn del got reutilitzable. Aquest és el primer cop que Ecofestes farà la Gestió Integral del got reutilitzable a Premià i per aquesta edició aportem 2.000 gots personalitzats i 4.000 gots genèrics Ecofestes. Es farà servir el sistema de lloguer i els gots, un cop recuperats, seran rentats i emmagatzemats per a futurs esdeveniments.


La carpa de retorn del got es situarà a dos punts diferents de les festes de Premià:

- A Països Catalans fins divendres
- A la Platja de l'Ona el dissabte

Per altra banda, també estarem a la Festa Major de Pallejà del 12 al 15 de juliol. Enguany serà el tercer any que fem la Gestió Integral a Pallejà i es posarà a disposició del públic 12.900 gots reutilitzables de diferents capacitats. El 7% d'aquests gots són amb disseny propi i la resta són gots genèrics de lloguer. Tots aquests gots seran rentats i emmagatzemats per a donar més usos en següents esdeveniments.

El punt de retorn del got de Pallejà se situarà a l'Avinguda Prat de la Riba durant totes les festes.

Cal recordar que Pallejà te molt bon índex de recuperació del got, superior al 79%. Això és fruit, per una banda, a la bona conscienciació de la població per a la reutilització del got i el seu retorn per a fer-ho possible, i per altra banda el got de lloguer amb un disseny genèric amb missatge ecològic incentiva el retorn del got en comparació amb els dissenys personalitzats.

Molt bona i sostenible Festa Major!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.