Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Cap a Premià i Pallejà!!

11/07/2019

Des del 9 de juliol i fins el dissabte 13 de juliol estarem a Premià de Mar amb el punt de retorn del got reutilitzable. Aquest és el primer cop que Ecofestes farà la Gestió Integral del got reutilitzable a Premià i per aquesta edició aportem 2.000 gots personalitzats i 4.000 gots genèrics Ecofestes. Es farà servir el sistema de lloguer i els gots, un cop recuperats, seran rentats i emmagatzemats per a futurs esdeveniments.


La carpa de retorn del got es situarà a dos punts diferents de les festes de Premià:

- A Països Catalans fins divendres
- A la Platja de l'Ona el dissabte

Per altra banda, també estarem a la Festa Major de Pallejà del 12 al 15 de juliol. Enguany serà el tercer any que fem la Gestió Integral a Pallejà i es posarà a disposició del públic 12.900 gots reutilitzables de diferents capacitats. El 7% d'aquests gots són amb disseny propi i la resta són gots genèrics de lloguer. Tots aquests gots seran rentats i emmagatzemats per a donar més usos en següents esdeveniments.

El punt de retorn del got de Pallejà se situarà a l'Avinguda Prat de la Riba durant totes les festes.

Cal recordar que Pallejà te molt bon índex de recuperació del got, superior al 79%. Això és fruit, per una banda, a la bona conscienciació de la població per a la reutilització del got i el seu retorn per a fer-ho possible, i per altra banda el got de lloguer amb un disseny genèric amb missatge ecològic incentiva el retorn del got en comparació amb els dissenys personalitzats.

Molt bona i sostenible Festa Major!

Destacats!

  • Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Aquests dies és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i toca plantejar-nos certes qüestions: Tenim en compte l'impacte mediambiental que provoquen els nostres residus? Prenem les mesures adequades per prevenir-los? Des d'Ecofestes volem compartir algunes propostes d'accions que contribueixen a la reducció de residus en l'àmbit empresarial, més concretament en les oficines.

  • Festival Pingüí, 5è any amb els gots reutilitzables!

    Festival Pingüí, 5è any amb els gots reutilitzables!

    El 5è any que fan ús dels gots reutilitzables en l'esdeveniment
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.