Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes realitza una acció de neteja a la llera de la Riera de Guardiola en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe 2021

10/05/2021
Aquest passat divendres, el personal d' Ecofestes vam realitzar una acció de neteja a la llera de la riera de Guardiola i l'entorn boscós que l'envolta, emmarcada dins la campanya d'àmbit Europeu "Let's Clean Up Europe!". Durant l'acció es van recollir els residus que havien estat abocats a l'entorn, principalment envasos i ferralla.

Des d'Ecofestes, creiem que cal apostar per la responsabilització ciutadana a l'hora d'evitar que els residus acabin a l'entorn natural, però és de vital importància caminar cap a la reutilització i la reducció de residus per tal d'evitar la contaminació de l'entorn natural.

Destacats!

  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

  • White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer junt amb Cerveses Alhambra, han optat pels gots de plàstic reutilitzables i 100% reciclables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.