(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

El teu cafè, amb got reutilitzable!

14/01/2021
Sabies que amb un sol got reutilitzable de cafè de 20cl, pots estalviar més d'un quilo de residu plàstic a l'any? Dit d'una altra manera, amb un got reutilitzable evitem generar residus d'un sol ús, sigui de plàstic o de paper.

Els gots reutilitzables són l'alternativa més sostenible als gots d'un sol ús, siguin de plàstic o de paper. Malgrat que en el cas del paper puguin ser residus reciclables, no deixem de generar residus i productes d'un sol ús els quals generen costos ambientals, ja sigui de producció com de reciclatge. Si fem servir productes reutilitzables, podrem minimitzar la nostra petjada ecològica, ja que complirem amb tots els principis ecològics: reduir, reutilitzar i quan no hi hagi és usos possibles, reciclar. Els gots reutilitzables són 100% reciclables.

Cal recordar que la reutilització, per mitjà de rentat, és una pràctica segura, recomanable i sostenible, també en temps de pandèmia.

Els productes que ofereix Ecofestes són aptes per begudes calentes i fredes:

- Tassa de 30cl E30M reutilitzable i personalitzable a una tinta. Disponible en quatre colors.

- Got de cafè petit de 12cl reutilitzable i personalitzable a una tinta i a tot color.

- Got de cafè de 20cl reutilitzable i personalitzable a una tinta. Disponible en translúcid i color verd.


A la teva empresa: el cafè, amb got reutilitzable!


Destacats!

  • Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

    Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

    La cantimplora d’Ecofestes d’alumini reutilitzable i personalitzable permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda

  • Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del got reutilitzable, un any més, amb el servei de Gestió Integral durant el Mercat de Música Viva de Vic. Un esdeveniment que l'any passat ja va donar molts bons resultats en estalvi de residus i en taxa de retorn i reutilització.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.