<< Tornar

Nous gots reutilitzables a la Festa Major de Sants

26/08/2022

Després de la pandèmia sense la Festa Major de Sants, es torna a celebrar del 20 al 28 d'agost amb 11 carrers adornats, més de 25 concerts diferents, concursos, tallers i molt més.

Amb el cartell d'aquest any ha sorgit el disseny dels gots de plàstic reutilitzables de la festa, un disseny creat per Jaume Gubianas, amb elements representatius de la festa, com ara els diables, castellers, bastoners, etc.

En aquesta edició no tan sols es fan ús dels nous gots sinó que gràcies al servei de rentat d'Ecofestes s'estan reutilitzant els gots de la darrera Festa Major, fent d'aquesta edició una més sostenible, evitant crear més residu plàstic contaminant per al planeta, a més de cuidar dels nostres barris.

Fotografia: Ajuntament de Barcelona

Destacats!

  • Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Arran de les normatives europees i de les diverses legislacions estatals en matèria de residus plàstics, han sorgit amb força els envasos d'un sol biodegradables. Però aquestes alternatives són realment sostenibles? Es trenca amb la cultura d'un sol ús?
  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.