<< Tornar

La 5a edició del Madcool amb gots reutilitzables

08/07/2022
Després de 2 anys de tanta espera, ja ha arribat la 5º edició de Mad Cool Festival del 6 al 10 de juliol, aquesta vegada amb artistes com Metallica, Twenty One Pilots, Carly Rau Jepsen, Imagini Dragons, The Killers, Alt-J, Zara Larsson, Nathy Peluso, entre molts altres, 140.000 persones ja han gaudit del festival els dos primers dies.

Aquesta edició s'ha emfatitzat la sostenibilitat en l'esdeveniment amb la reducció de plàstics d'un sol ús, l'accessibilitat de contenidors de reciclatge al voltant de tot el festival, ús de vaixelles compostables, reducció de residus de paper usant APP, SNS/SM i codis QR, generació d'energia per al festival mitjançant plaques solars, ús de llums LED reduint així la consumpció d'energia, facilitació de transport públic, venda de menjar realitzat amb productes locals, i per descomptat com totes les edicions anteriors de Mad Cool hem tornat a col·laborar per a dur a terme la creació dels nous gots de plàstic reutilitzables d'aquesta 5º edició.

També cal esmentar el punt violeta i punt rainbow de Sant Martí on totes les persones que necessitin informació i/o ajuda professional relacionada amb la violència de gènere i la violència contra el col·lectiu LGTBIQ+, a més de poder donar resposta davant qualsevol incident.

Imatges: Danny Salas, Toni Laguar

Destacats!

  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.