<< Tornar

La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

07/06/2019

La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira

Amb aquests gots reutilitzables es reduiran els residus de plàstic d'un sol ús i es minimitzarà la brutícia augmentant així la seguretat del recinte (no hi haurà tants residus pel terra). 

Els gots són a tot color, amb el mateix disseny que #LaGira i tenen una capacitat de 50cl. Es podran adquirir en tots els concerts que l'artista realitzarà a l'estat espanyol.

Alejandro Sanz va iniciar el passat 1 de juny #LaGira espanyola a l'Estadi Benito Villamarín de Sevilla on va presentar els seus grans èxits i els nous temes inclosos en #ELDISCO. Així durant els mesos de juny i juliol, Sanz recorrerà el territori amb un enorme espectacle concebut per a grans recintes: SEVILLA (1 Juny, Estadi Benito Villamarín), BARCELONA (8 Juny RCDE Stadium), MADRID (15 Juny Wanda Metropolità), ELX (21 Juny Estadi Martínez Valero) i SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA (6 Juliol Muntanya Do Goig).

Més informació: https://www.alejandrosanz.com

Destacats!

  • Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Aquests dies, a ecofestes hem sigut tots a casa. La nostra comercial al País Basc, l’Eskarne i l’Hugo, de Portugal han vingut a treballar a la nostra seu central.
  • Participa al CONCURS

    Participa al CONCURS

    Clica a l'enllaç i participa en el concurs. Simple i ràpidament podràs guanyar dues estrades per la telecogresca i una cistella de productes ecòlogics perque puguis convidar els teus amics a dinar!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.