Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

07/06/2019

La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira

Amb aquests gots reutilitzables es reduiran els residus de plàstic d'un sol ús i es minimitzarà la brutícia augmentant així la seguretat del recinte (no hi haurà tants residus pel terra). 

Els gots són a tot color, amb el mateix disseny que #LaGira i tenen una capacitat de 50cl. Es podran adquirir en tots els concerts que l'artista realitzarà a l'estat espanyol.

Alejandro Sanz va iniciar el passat 1 de juny #LaGira espanyola a l'Estadi Benito Villamarín de Sevilla on va presentar els seus grans èxits i els nous temes inclosos en #ELDISCO. Així durant els mesos de juny i juliol, Sanz recorrerà el territori amb un enorme espectacle concebut per a grans recintes: SEVILLA (1 Juny, Estadi Benito Villamarín), BARCELONA (8 Juny RCDE Stadium), MADRID (15 Juny Wanda Metropolità), ELX (21 Juny Estadi Martínez Valero) i SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA (6 Juliol Muntanya Do Goig).

Més informació: https://www.alejandrosanz.com

Destacats!

  • Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.
  • Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del got reutilitzable, un any més, amb el servei de Gestió Integral durant el Mercat de Música Viva de Vic. Un esdeveniment que l'any passat ja va donar molts bons resultats en estalvi de residus i en taxa de retorn i reutilització.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.