(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

07/06/2019

La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira

Amb aquests gots reutilitzables es reduiran els residus de plàstic d'un sol ús i es minimitzarà la brutícia augmentant així la seguretat del recinte (no hi haurà tants residus pel terra). 

Els gots són a tot color, amb el mateix disseny que #LaGira i tenen una capacitat de 50cl. Es podran adquirir en tots els concerts que l'artista realitzarà a l'estat espanyol.

Alejandro Sanz va iniciar el passat 1 de juny #LaGira espanyola a l'Estadi Benito Villamarín de Sevilla on va presentar els seus grans èxits i els nous temes inclosos en #ELDISCO. Així durant els mesos de juny i juliol, Sanz recorrerà el territori amb un enorme espectacle concebut per a grans recintes: SEVILLA (1 Juny, Estadi Benito Villamarín), BARCELONA (8 Juny RCDE Stadium), MADRID (15 Juny Wanda Metropolità), ELX (21 Juny Estadi Martínez Valero) i SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA (6 Juliol Muntanya Do Goig).

Més informació: https://www.alejandrosanz.com

Destacats!

  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
  • Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Aquests dies és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i toca plantejar-nos certes qüestions: Tenim en compte l'impacte mediambiental que provoquen els nostres residus? Prenem les mesures adequades per prevenir-los? Des d'Ecofestes volem compartir algunes propostes d'accions que contribueixen a la reducció de residus en l'àmbit empresarial, més concretament en les oficines.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.