Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

La sostenibilitat també es pot aplicar de portes endins

29/11/2018

L'Ajuntament de Barcelona aposta la sostenibilitat fins als tallers de preparació de la cavalcada de reis de la ciutat ubicats al recinte de la Fira de Barcelona

Durant les 4 setmanes vinents, els treballadors de la cavalcada utilitzaran gots reutilitzables ecofestes per a totes les seves consumicions. El got emprat serà l'E30 de 33cl i podrà ser utilitzat tant per a l'aigua com pel cafè, ja que permet servir begudes calentes i fredes i té una capacitat adequada per a poder servir-les totes.


Per a fer-ho encara més sostenible els gots emprats seran utilitzats en un cicle tancat, en un projecte d'economia circular. Els gots utilitzats en els tallers seran recuperats i rentats cada setmana perquè puguin tenir el màxim d'usos possibles, el màxim de reutilitzacions. Ecofestes serà l'empresa encarregada de fer-ho possible. Setmanalment recollirà els gots bruts i entregarà els gots nets de la setmana anterior. Els gots bruts seran rentats en la seva sala de rentat industrial on es compleix la normativa d'higiene alimentària vigent.

Aquesta mesura, seguint amb la política de Residu zero marcada per l'Ajuntament, pretén, per una banda, eliminar el residu plàstic generat per l'ús del got d'un sol ús i, per l'altre, minimitzar el plàstic requerit. L'aplicació del sistema circular ho permet, ja que aconsegueix reduir el nombre d'envasos requerits, minimitzant així l'ús de plàstics requerits per a la fabricació del propi got.

Des d'ecofestes volem felicitar el coratge d'aquests projectes o altres esdeveniments on podem fer un pas més i poder ajudar-los a reduir i fer un ús racional del plàstic.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.