Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Medi Ambient ha reparteix 10.000 gots reutilitzables a les festes d’Elx

10/08/2022

Medi Ambient reparteix 10.000 gots reutilitzables a les associacions de les festes patronals d'Elx, entre les quals la Gestora de Festejos Populars, la Unió de Festers del Camp d'Elx, l'Associació Festera de Moros i Cristians i l'Associació Històric Artística de Pobladors d'Elx. Esther Díez, regidora de l'àrea, subratlla que l'objectiu d'aquesta acció és “contribuir que aquestes festes siguin més netes i respectuoses amb la nostra ciutat i amb el nostre entorn", a més d'animar els festers a participar en aquesta tasca sostenible.

L'edil també remarca que, en aquestes dates tan caloroses, sumades a la pandèmia per la COVID-19, la població és més conscient dels "enemics invisibles com els virus i els efectes del canvi climàtic", afirmant que aquests agents són "conseqüència del nostre impacte en el medi ambient i que ara ens estan afectant directament". Segons Díez, el 2019 els serveis de recollida de residus van reunir 175 tones d'escombraries. La regidoria busca incentivar la responsabilitat amb l'entorn dels elxans que estiguin gaudint de les festes.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.