<< Tornar

NEW!! Cantimplora personalitzable i reutilitzable 

25/06/2020

Per poder gaudir d'un bon entorn natural és molt important tenir-ne cura. És d'especial importància que evitem la generació de residus. En aquest sentit, la reducció i la reutilització són elements claus per aconseguir-ho.

Per una banda, cal reduir els envasos d’un sol ús i evitar llançar els nostres residus a l’espia natural. Per altra banda, la reutilització d’envasos i utensilis ens permetrà reduir la nostra petjada ecològica.

És per això que Ecofestes ha incorporat un envàs reutilitzable i personalitzable per portar líquid. La cantimplora d'alumini reutilitzable de 40 cl permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda. Es pot personalitzar a una tinta i incorpora un mosquetó per poder-la penjar.

En definitiva, un utensili indispensable per portar a la motxilla durant les passejades i excursions d'aquest estiu.

Destacats!

 • Jornada de portes obertes escolar a Ecofestes

  Jornada de portes obertes escolar a Ecofestes

  Ecofestes participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una jornada de portes obertes per l’alumnat del CEIP Montserrat

   

 • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

  Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

  Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.