Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

NEW!! Cantimplora personalitzable i reutilitzable 

25/06/2020

Per poder gaudir d'un bon entorn natural és molt important tenir-ne cura. És d'especial importància que evitem la generació de residus. En aquest sentit, la reducció i la reutilització són elements claus per aconseguir-ho.

Per una banda, cal reduir els envasos d’un sol ús i evitar llançar els nostres residus a l’espia natural. Per altra banda, la reutilització d’envasos i utensilis ens permetrà reduir la nostra petjada ecològica.

És per això que Ecofestes ha incorporat un envàs reutilitzable i personalitzable per portar líquid. La cantimplora d'alumini reutilitzable de 40 cl permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda. Es pot personalitzar a una tinta i incorpora un mosquetó per poder-la penjar.

En definitiva, un utensili indispensable per portar a la motxilla durant les passejades i excursions d'aquest estiu.

Destacats!

  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
  • Sant Narcís, Girona 2012

    Sant Narcís, Girona 2012

    Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català i a Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.