<< Tornar

Nous gots reutilitzables a la Festa Major de Sants

26/08/2022

Després de la pandèmia sense la Festa Major de Sants, es torna a celebrar del 20 al 28 d'agost amb 11 carrers adornats, més de 25 concerts diferents, concursos, tallers i molt més.

Amb el cartell d'aquest any ha sorgit el disseny dels gots de plàstic reutilitzables de la festa, un disseny creat per Jaume Gubianas, amb elements representatius de la festa, com ara els diables, castellers, bastoners, etc.

En aquesta edició no tan sols es fan ús dels nous gots sinó que gràcies al servei de rentat d'Ecofestes s'estan reutilitzant els gots de la darrera Festa Major, fent d'aquesta edició una més sostenible, evitant crear més residu plàstic contaminant per al planeta, a més de cuidar dels nostres barris.

Fotografia: Ajuntament de Barcelona

Destacats!

 • Kilometroak 2012

  Kilometroak 2012

  Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
 • Les festes de la Melonera aquest any seran més verdes amb #gotsreutilitzables!

  Les festes de la Melonera aquest any seran més verdes amb #gotsreutilitzables!

  Després d'algun intent anterior, finalment el Districte de Arganzuela han decidit apostar per la sostenibilitat i usar el sistema de lloguer amb devolució dels gots de plàstic reutilitzables durant les Festes de la Melonera d'aquest any.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.