Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Participa al CONCURS

28/03/2018

La Telecogresca i Ecofestes organitzen el concurs "Ser ecològic té premi" amb motiu dels #40anysdegresca.

Com puc participar-hi?

Clica aquí per participar: Ser ecològic té premi!
Només cal que t'inscriguis i participis en les accions proposades. Com més accions completi, més opcions tindràs a guanyar el premi. Cada acció suma.


Hi trobaràs accions amb preguntes realcionades de la Telecogresca i de l'ús dels gots reutilitzables utilitzats en l'esdeveniment o d'altres com visitar les pàgines de les xarxes socials com el Facebook, twitter o intagram.

El premi inclou 2 entrades a la #Telecogresca i 1 cistella de productes ecològics i de proximitat valorada en 100 €. En la cistella hi trobareu fruita, verdura d'horta ecològica i altres productes com arròs, pasta, llegums, ous, oli, vi i cerveses,...

La data d'inici del concurs és el 29 de març i finalitzarà el 6 d'abril de 2018. El sorteig es realitzarà el 9 d'abril mitjançant la plataforma Gleam. El guanyador serà anunciat oficialment a les nostres xarxes socials i li enviarem un mail personal.

L'objectiu del concurs és donar a conèixer als nostres usuaris l'ús del got de plàstic reutilitzable i aconseguir sensibilitzar als usuaris en la seva reutilització. Amb el got i la seva reutilització aconseguirem evitar residus que faran que l'esdeveniment sigui més net i, sobretot, més sostenible.

A la Telecogresca hi assisteixen entre 10.000 i 12.000 persones, on, com a activitat d'oci nocturn, podem calcular-hi una mitjana de 3 consumicions per assistent, fan unes 36.000 consumicions. Consumicions que realitzades amb got de llençar, amb un pes de 5 gr. cadascun, suposarien més de 180 kg de residus plàstics. Residus que substituïts pel got reutilitzable s'eliminen completament.
A més a més, s'aconsegueix eliminar aquelles muntanyes de gots per terra que embruten la imatge, el recinte i la seguretat de l'esdeveniment.

Per acabar ens agradaria molt agrair a la @telecogresca aquesta col·laboració. Entre tots, sumem i podem fer esdeveniments més sostenibles! Gràcies!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.