Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

13/09/2018
Des del 12 fins al 16 de setembre Vic es converteix, altre cop, en capital de la música amb l'organització del 30è Mercat de Música Viva de Vic. La ciutat acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d'arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música. Enguany, la programació del MMVV compta amb més d'una setantena de grups d'arreu del món.

Com en les passades edicions, el MMVV comptarà també amb el #gotreutilitzable a les barres dels diversos espais musicals de la ciutat. En concret, s'abastirà el festival amb un total de 34.500 gots reutilitzables, dels quals prop del 10% seran de fabricació nova amb el nou disseny de 2018.

Els resultats de 2017 van ser molt positius: es va estalviar més de 300Kg de residu plàstic d'un sol ús (segons estimacions d'Ecofestes) i es va assolir una taxa de recuperació del 52,85% dels gots reutilitzables. Uns gots que seran reutilitzats en l'edició d'enguany juntament amb el nou disseny del 30è Mercat.

L'objectiu d'aquesta nova edició serà com a mínim igualar els bons resultats de l'any passat i intentar superar la taxa de recuperació. D'aquesta manera es podrà continuar aplicant un sistema d'economia circular amb l'afavoriment de la reutilització i la reducció de residus i recursos energètics.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.