Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Recuperem un 8% més de gots i aconseguim fer més sostenible el Mercat Medieval de Vic.

18/12/2017
Ecofestes fa balanç positiu de l'aplicació de la gestió integral l'edició d'enguany del Mercat Medieval de Vic. La tendència i acceptació del got reutilitzable cada cop és millor.
Tant des dels firaires, encarregats de gestionar el lloguer i recollida del got, com des del públic del mercat, l'acceptació del #gotreutilitzable ha estat molt positiva i les dades ho demostren. En aquesta edició s'utilitzaren 65.000 gots, molts més gots que edicions anteriors. D'aquests en recuperarem el 65% del total, un 8% més que en l'edició anterior. En total, estimem que hem estalviat uns 812Kg de plàstic en els cinc dies de Mercat Medieval.

Dada molt positiva que marca tendència i fa que el sistema sigui cada cop més sostenible. Recordeu que, per una major sostenibilitat, l'objectiu és recuperar el màxim de gots per tal d'aconseguir una major amortització i reutilització del mateix plàstic. Actualment, els gots del mercat, ja són a la nostra sala de rentat on els deixaran nets i emmagatzemats per poder ser usats novament en la pròxima edició del mercat.
Des d'ecofestes també volem agrair la col·laboració i bona gestió per part dels organitzadors, gestors i públic de tot el Mercat Medieval perquè gràcies a ells podem dir que la gestió Integral del sistema s'ha realitzat amb èxit. Gràcies a tots, sense vosaltres no ho podríem fer possible!

Destacats!

  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
  • El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge és una de les mesures que pot ajudar a transformar una part dels residus d'envasos. Així i tot, aquesta no és la més sostenible si no ve acompanyada d'una reducció de residus i una reutilització dels productes existents.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.