Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Recuperem un 8% més de gots i aconseguim fer més sostenible el Mercat Medieval de Vic.

18/12/2017
Ecofestes fa balanç positiu de l'aplicació de la gestió integral l'edició d'enguany del Mercat Medieval de Vic. La tendència i acceptació del got reutilitzable cada cop és millor.
Tant des dels firaires, encarregats de gestionar el lloguer i recollida del got, com des del públic del mercat, l'acceptació del #gotreutilitzable ha estat molt positiva i les dades ho demostren. En aquesta edició s'utilitzaren 65.000 gots, molts més gots que edicions anteriors. D'aquests en recuperarem el 65% del total, un 8% més que en l'edició anterior. En total, estimem que hem estalviat uns 812Kg de plàstic en els cinc dies de Mercat Medieval.

Dada molt positiva que marca tendència i fa que el sistema sigui cada cop més sostenible. Recordeu que, per una major sostenibilitat, l'objectiu és recuperar el màxim de gots per tal d'aconseguir una major amortització i reutilització del mateix plàstic. Actualment, els gots del mercat, ja són a la nostra sala de rentat on els deixaran nets i emmagatzemats per poder ser usats novament en la pròxima edició del mercat.
Des d'ecofestes també volem agrair la col·laboració i bona gestió per part dels organitzadors, gestors i públic de tot el Mercat Medieval perquè gràcies a ells podem dir que la gestió Integral del sistema s'ha realitzat amb èxit. Gràcies a tots, sense vosaltres no ho podríem fer possible!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.