Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Rototom Sunsplash destina els beneficis dels gots al rescat de persones migrants en el Mediterrani

25/08/2023

'United for Peace' és el nom de la increïble edició del Festival Internacional Reggae Rototom Sunsplash d'aquest any, que va donar lloc a Benicàssim del 16 al 22 d'agost amb 222.000 assistents de fins a 77 països.

Va incloure concerts de diversos artistes i DJs d'arreu del món, que celebren la música jamaicana, a més de gairebé 150 activitats: xerrades i debats, tallers, projeccions, shows d'arts escèniques, sessions de ball africà, urbà, dancehall i un llarg etcètera.

Aquesta edició Rototom Sunsplash, ha mantingut el seu segell com a festival lliure de plàstic, gràcies sobretot al seu sistema de gots reutilitzables, aquest any afegint nous gots de 33cl i 40cl Ecofestes.

Cal destacar que la recaptació dels gots es destina a l'organització sense ànim de lucre, L'Aurora-Grup de Suport, que des de la base al port de Borriana (Castelló), dóna suport als vaixells de les ONG de rescat de persones migrants a la Mediterrània.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.