Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar

Com funciona?

PER ALS USUARIS

1. Adquireix un got

Els assistents al teu esdeveniment deixen un dipòsit per l’ús del got reutilitzable. Habitualment és un euro per cada got.

2. Reutilitza el got

Els gots reutilitzables es poden utilitzar tantes vegades com calgui durant l’esdeveniment.

3. En acabar, retorna el got

Al final de l’esdeveniment, els assistents retornen el got a l’organització i recuperen el dipòsit inicial.

gots reutilitzables per a festivals
sistema de gots reutilitzables “El gest de llogar el got és simbòlic, però aconseguim que la gent el valori i no el llenci”

PER A l`ORGANITZACIÓ

1. Comprar o llogar?

Us oferim la possibilitat de comprar i/o llogar els gots reutilitzables, depenent de les vostres necessitats. Cal que tingueu en compte l’aforament, el tipus d’activitat i sobretot la gestió dels gots ecològics abans i després de l’esdeveniment.

2. Gestió

Us ajudem en la planificació de la logística necessària. Cal decidir el valor del dipòsit del got, així com la correcta distribució i ubicació dels gots reutilitzables a la barra. També cal pensar en el retorn dels gots. Per això, la nova caixa EasyBox us pot ser molt útil!

3. Rentat = a punt per a la propera

A l’acabar l’esdeveniment cal recollir i rentar els gots reutilitzables. Per això us oferim el servei de rentat o el lloguer de Rentagots. Amb la reutilització dels gots ecològics en nous esdeveniments és on aconseguim ser sostenibles. Cada cop que reutilitzem el got multipliquem l’estalvi ecològic.

gots reutilitzables per a festes
opinions gots reutilitzables per a casaments “Cada cop que rentem els gots reutilitzables fem més ecòlogics i sostenibles els nostres esdeveniments”
gots reutilitzables per a festes

PER A GRANS ESDEVENIMENTS

A. Entrega i retorn del got

Cada festival i esdeveniment requereix una gestió concreta dels gots reutilitzables. Per això, treballem conjuntament per oferir-vos una solució a mida. Podem decidir ubicar el punts d’entrega i retorn del got a la pròpia barra, a la taquilla o en punts exclusius. Així, la gestió la faran els mateixos cambrers o bé personal específic.

B. Mètodes de dipòsit

Busquem el sistema de dipòsit més òptim en cada cas:

_ Dipòsit econòmic per cada got reutilitzable (1€)
_ Incloure el cost del got amb el preu de l’entrada
_ Mitjançant un token (fitxa) específic per obtenir el got

C. Rentat i reutilització

Apliquem procediments de rentat que ens permeten estalviar diners i millorar la sostenibilitat. Podem rentar els gots diàriament in situ, amb el lloguer de Rentagots, o fer-ho un cop acabat l’esdeveniment amb el nostre servei de rentat i emmagatzematge.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.