Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Un Nadal Reutilitzable!

10/12/2020

Durant les dates de Nadal, els residus domèstics es disparen. Per una banda, augmenten els residus de paper (segons algunes fonts entre el 20% d’augment) i també els d’envasos i plàstics lleugers. Cal recordar que  només reciclem el 25% dels envasos d’un sol ús que consumim. Per tant, es important que en aquestes festes de Nadal no contribuïm a incrementar els residus d’un sol ús. 

A Ecofestes t’oferim productes reutilitzables per aquestes festes. Aprofita les promocions d'aquest Nadal en productes reutilitzables:

- Got Noel: Got reutilitzable de 33cl amb motius nadalencs a tot color. L'alternativa sostenible als gots d'un sol ús per aquestes festes familiars. El got Noel està disponible en packs de 10 unitats i també en lots a partir de 125 unitats,

- Got Solidari: Got reutilitzable de 33cl solidari amb els Bancs dels Aliments. Els beneficis es destinaran 100% als Bancs dels Aliments. Disponible en pack de 10 unitats i també en lots a partir de 125 unitats.

- Copes reutilitzables: Copes reutilitzables alternatives al vidre, i per tant més segures i resistents. Són ideals per a esdeveniments d'empresa. Aprofita l'oferta i fes la comanda via mail: ecofestes@ecofestes.com

Aquest Nadal, no generis més residus i passa't a la reutilització!

 

 

 

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.