Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Una nova pàgina d'Ecofestes

30/12/2021
Estimats clients,

Ens complau anunciar que Ecofestes s'ha unit oficialment al grup Impact, sota la marca Re-uz.

Impact és un grup industrial amb seu al nord de França i present a tota Europa.

Com proveïdor reconegut d'envasos alimentaris, és especialment conscient de l'impacte mediambiental del seu sector d'activitat, per la qual cosa està aplicant una ambiciosa política de desenvolupament per convertir-se en un dissenyador i desenvolupador de solucions (productes o serveis) que plenament s'adapten a l'economia circular.

Ecofestes aporta la seva reconeguda experiència en serigrafia i el seu posicionament en el mercat de la península Ibèrica, totalment coherent amb l'estratègia de Re-uz.

Aquesta és una nova pàgina que s'escriu en la continuïtat del treball realitzat els últims anys, al servei dels nostres clients i d'una forma de consum més sostenible.

Esperem veure'l al principi de la temporada 2022 i, fins aleshores, et convidem a conèixer més sobre el Grup Impact!

Destacats!

  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

  • Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Des d'ecofestes, un cop superat el primer estiu, realitzem un balanç positiu de l'acceptació i aplicació del #gotecofestes al Zoo de Barcelona. Actualment, amb les dades recollides els darrers 4 mesos, la majoria de gots del Zoo han passat com a mínim tres vegades pel nostre servei de rentat.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.