(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Amb el Clip-cup, el got reutilitzable ja te llibertat de moviments!

17/05/2018
El clip-cup, petit i resistent, fa que subjectar el got buit ja no sigui una molèstia. Ja no caldrà tenir el got sempre entre mans, amb el clip el podràs subjectar on vulguis: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera... Simplement, posa'l i penja't el got!!

El clip-cup també té una altra funcionalitat important: diferenciar el got del dels amics!!! El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) per tal de poder identificar entre amics i amigues cada got quan aneu a la barra. Ara podrem demanar al cambrer: "una cervesa al got del blau i una llimonada al del vermell!"

Aquest nou producte neix a Ecofestes amb l'objectiu d'ajudar a les entitats organitzadores a fer els seus esdeveniments més sostenibles. Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments. Augmentant la reutilització reduïm despeses i recursos, ja que minimitzem el nombre de gots necessaris. Amb una bona reutilització podem reduir el nombre de gots necessaris en funció del nombre de persones assistents, evitant costos de producció i de neteja dels gots innecessaris.

Des d'Ecofestes promocionem aquest nou producte perquè les entitats organitzadores d'esdeveniments el puguin oferir gratuïtament als seus assistents. El producte es distribueix en caixes de 250 unitats de clip dels 5 colors diferents i amb cintes/cordó. La caixa, de disseny atractiu, serveix directament com a dispensador del clip en els esdeveniments.

El nou clip es va estrenar amb una molt bona acollida en el Festival "La Resposta", realitzat fa un parell de setmanes a Sallent. Tothom en volia un, i tothom, sense caldre cap explicació, va saber com fer-lo servir. L'únic que calia dir era: "prem-lo fort!"

El personal de la barra tenia una nova feina, saber quina beguda anava a cada got, però les persones assistents estaven molt contentes perquè sempre se sabia on era el propi got.

Aquest nou clip sorprendrà, però premeu-lo fort i no podreu viure sense ell ;)


Més info a: https://shop.ecofestes.com/es/shop/productos/ver/92/

Destacats!

  • Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Des d'ecofestes, un cop superat el primer estiu, realitzem un balanç positiu de l'acceptació i aplicació del #gotecofestes al Zoo de Barcelona. Actualment, amb les dades recollides els darrers 4 mesos, la majoria de gots del Zoo han passat com a mínim tres vegades pel nostre servei de rentat.

  • Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

    Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

    La cantimplora d’Ecofestes d’alumini reutilitzable i personalitzable permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.