Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Amb el Clip-cup, el got reutilitzable ja te llibertat de moviments!

17/05/2018
El clip-cup, petit i resistent, fa que subjectar el got buit ja no sigui una molèstia. Ja no caldrà tenir el got sempre entre mans, amb el clip el podràs subjectar on vulguis: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera... Simplement, posa'l i penja't el got!!

El clip-cup també té una altra funcionalitat important: diferenciar el got del dels amics!!! El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) per tal de poder identificar entre amics i amigues cada got quan aneu a la barra. Ara podrem demanar al cambrer: "una cervesa al got del blau i una llimonada al del vermell!"

Aquest nou producte neix a Ecofestes amb l'objectiu d'ajudar a les entitats organitzadores a fer els seus esdeveniments més sostenibles. Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments. Augmentant la reutilització reduïm despeses i recursos, ja que minimitzem el nombre de gots necessaris. Amb una bona reutilització podem reduir el nombre de gots necessaris en funció del nombre de persones assistents, evitant costos de producció i de neteja dels gots innecessaris.

Des d'Ecofestes promocionem aquest nou producte perquè les entitats organitzadores d'esdeveniments el puguin oferir gratuïtament als seus assistents. El producte es distribueix en caixes de 250 unitats de clip dels 5 colors diferents i amb cintes/cordó. La caixa, de disseny atractiu, serveix directament com a dispensador del clip en els esdeveniments.

El nou clip es va estrenar amb una molt bona acollida en el Festival "La Resposta", realitzat fa un parell de setmanes a Sallent. Tothom en volia un, i tothom, sense caldre cap explicació, va saber com fer-lo servir. L'únic que calia dir era: "prem-lo fort!"

El personal de la barra tenia una nova feina, saber quina beguda anava a cada got, però les persones assistents estaven molt contentes perquè sempre se sabia on era el propi got.

Aquest nou clip sorprendrà, però premeu-lo fort i no podreu viure sense ell ;)


Més info a: https://shop.ecofestes.com/es/shop/productos/ver/92/

Destacats!

  • Torna la Garrinada amb el got reutilitzable!

    Torna la Garrinada amb el got reutilitzable!

    Tornem a treballar junts per crear els gots de plàstic reutilitzables de la 22ª edició!
  • La cervesa amb el got reutilitzable, si us plau!

    La cervesa amb el got reutilitzable, si us plau!

    Cada cop veiem més gots reutilitzables en les diverses activitats d'oci com els concerts o festivals. El got reutilitzable és una de les millors opcions pels diversos esdeveniments que organitzen les cerveseres artesanals, ja que moltes d’aquestes tenen en el seu ideari d’empresa la sostenibilitat.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.