Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El Got reutilitzable

Els millors materials

El polipropilè és el material ideal per a la fabricació dels nostres productes plàstics. És el millor material per ser reutilitzat i posteriorment reciclat, ja que està lliure de clors.
No conté BISFENOL A.

Alta resistència i durabilitat

Gots lleugers, amb el mínim gruix necessari, apilables i amb certa elasticitat per evitar-ne el trencament.

Funcionalitat estudiada

Gots amb acabats arrodonits i ben polits. La superfície és rugosa per millorar-ne l’ús.

gots reutilitzables per a esdeveniments
GOTREUTILITZABLE_METAS_IMPRESSIO_ALT

Personalització de qualitat i alta durabilitat

Personalitzem els gots amb les millors tècniques actuals. Des d'una tinta amb serigrafia fins a la impressió fotogràfica de quadricromia amb IML.

Impressió a 360º

Amb la millora de les marques de registre i les noves tècniques d’impressió hem augmentat la superfície personalitzable del got. En tècniques com l’IML la superfície imprimible ja és del 100%.

Per a ús alimentari òptim

Complim la normativa d’ús alimentari dins del reglament CE 1935/2004 del 2004.

Rentat a rentavaixelles

Els nostres gots resisteixen més de 90ºC, temperatura superior a la de majoria de rentavaixelles del mercat. És la temperatura necessària per a l’eliminació de bacteris.
Nosaltres disposem de servei de rentat, amb certificació d'ús alimentari, on la temperatura de l'aigua arriba als 90ºC.

Amb base del got personalitzable

Per a grans quantitats hi ha la possibilitat de poder crear postís o base del motlle propia per a la injecció de nous gots per potenciar encara més la pròpia marca.

Opinions empreses de gots per a concerts “El millor got reutilitzable? Amb un bon disseny i una impressió d’alta qualitat”

Tècniques d'impressió

Serigrafia gots de plàstic

La serigrafia

La serigrafia és un procediment d'estampació. Es realitza mitjançant estergit, a través d'un teixit porós (pantalla), per la qual una rasqueta fa passar la tinta o pintura.
Disposem de maquinària especifica que ens permet imprimir els 360º de la superfície del got reutilitzable. Alhora, podem registrar múltiples impressions (colors).
La impressió pot ser a una o més tintes. A partir de tres colors aconsellem fer servir altres tècniques com la quadricromia, el cost de les quals és menor.
Amb la serigrafia podem estampar altres productes com plats reciclables o vaixella reutilitzable, carmanyoles o gerres de plàstic reutilitzable. Alguns però, només permeten una tinta.

La gamma de colors utilitzada és PANTONE. Al taller disposem de tintes en stock que us oferim a millor preu, però podeu utilitzar qualsevol altre color corporatiu.

El disseny de la impressió dels gots va a càrrec del client. Cal que estiguin preparats preferiblement en vectorial (.ai) i seguint les nostres normes d'impressió.

Quadricromia gots reciclables

Quadricromia - IML

El terme "etiquetat en motlle" deriva directament de la tècnica: una etiqueta pre-impresa de polipropilè se situa dins el mateix motlle de fabricació del got. A continuació s'injecta el polipropilè fos, que es fusiona amb l'etiqueta i pren la forma del got.
El resultat: l'etiqueta i el got es converteixen en un únic producte.
La impressió de l'etiqueta de polipropilè és realitza en pla amb les mateixes tècniques i maquinària que la quadricromia estàndard de paper. La qualitat i les possibilitats, per tant, són les mateixes que podem obtenir sobre paper.
Aquesta impressió es realitza principalment amb polipropilè transparent i/o translúcid. De la mateixa manera la base del polipropilè de l'etiqueta també és transparent. Per millorar la saturació i opacitat dels impresos, acostumem a aplicar una base de tinta blanca al damunt de la zona impresa de l'etiqueta.
Podem jugar amb opacitats i transparències per millorar en disseny o funcionalitat la impressió del got de plàstic reciclable.

El disseny de la impressió en quadricromia va a càrrec del client. Cal que estigui preparat preferiblement en vectorial, en Illustrator (.ai), en CMYK i sagnat. Per a més informació, consulteu les nostres normes d'impressió.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.