Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Aquest estiu... reutilitza amb el #GotSolidari!

01/06/2020

Amb motiu de la crisi sanitària que estem vivim i les greus repercussions socials que ha generat i generarà aquesta conjuntura, Ecofestes ha creat un got solidari amb el Banc dels Aliments. Els beneficis de la seva recaptació aniran destinats a enfortir la tasca dels Bancs dels Aliments, els quals han incrementat un 30% la seva demanda des de l'inici de l'estat d'alarma.

Sota el lema "Ajuda'ns per poder ajudar", Ecofestes se suma a la campanya d'estiu dels Bancs dels Aliments "La Fam no fa vacances" amb el got reutilitzable solidari. El got es podrà adquirir fins a finals d'octubre, a la botiga online www.shopecofestes.com i als diversos centres distribuïdors. La finalitat és que associacions i organitzacions d'esdeveniments puguin adquirir aquest got per a les seves festes i contribuir, d'aquesta manera, a cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania en situació de vulnerabilitat. També hi ha l'opció d'adquirir el got per a ús domèstic amb la venda del pack de 10 unitats.

Des de la irrupció de la COVID-19, els Bancs dels Aliments han hagut d'actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d'aliments per part de les entitats socials. Des de l'inici de l'estat d'alarma el passat 14 de març els Bancs dels Aliments catalans, han distribuït 3 milions de quilos d'aliments que han arribat a 220 mil persones a través de 700 entitats receptores.

L'escenari post COVID-19 sembla indicar que a l'actual emergència sanitària la seguirà una emergència social, en què moltes persones tindran dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Solidaritat sostenible

El got solidari és un got reutilitzable, el qual permet generar esdeveniments més sostenibles. Amb un bon ús del got reutilitzable podem reduir fins al 80% les deixalles produïdes en un esdeveniment, evitant així residus plàstics d'un sol ús. A més, aplicant el sistema de lloguer/retorn del got i el seu posterior rentat, es fa efectiva la reutilització dels gots. Cal recordar que el servei de rentat d'Ecofestes compleix totes les normatives d'higienització d'envasos per a ús alimentari. A més, la higienització i desinfecció d'utensilis d'ús alimentari per mitjà del rentat, és una pràctica segura que han recomanat moltes organitzacions i administracions en l'actual crisi sanitària.

Amb cada nou cicle o nou ús d'aquest got, es disminuiran els costos ambientals que es deriven de la seva fabricació (plàstic per ús, CO2, etc.) . Així doncs, com més usos li donem al got, més sostenible és el sistema.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.