<< Tornar

Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

26/04/2018

I ara que comença el bon temps i augmenten les ganes d'estar al carrer, al parc, a la platja o a la muntanya, us recordem utilitzar envasos reutilitzables per als vostres àpats. Les carmanyoles són l'opció més sostenible, ja que evitem fer servir altres envasos o embolcalls d'un sol ús com el film de plàstic, el paper d'alumini o les safates de plàstic o porexpan.

Utilitzant les carmanyoles, utilitzem un envàs reutilitzable i sostenible, ja que la podem fer servir centenars de vegades després de netejar-la i així evitem la generació de residus. Tenim dos models de carmanyola personalitzable, amb mides i colors diferents.

Per més informació: https://shop.ecofestes.com/ca/

Destacats!

  • Un casament especial i sostenible

    Un casament especial i sostenible

    Busques un accessori que et permeti expressar la felicitat de la teva unió? Els gots reutilitzables són per a tu. Els gots reutilitzables t'ofereixen un gran ventall de possibilitats. Gràcies a la impressió digital pots personalitzar-los com tu prefereixis: Un Disseny romàntic a tot color, una foto de la parella, una frase original, un text d'agraïment als convidats...
  • Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Aquests dies, a ecofestes hem sigut tots a casa. La nostra comercial al País Basc, l’Eskarne i l’Hugo, de Portugal han vingut a treballar a la nostra seu central.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.