Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

26/04/2018

I ara que comença el bon temps i augmenten les ganes d'estar al carrer, al parc, a la platja o a la muntanya, us recordem utilitzar envasos reutilitzables per als vostres àpats. Les carmanyoles són l'opció més sostenible, ja que evitem fer servir altres envasos o embolcalls d'un sol ús com el film de plàstic, el paper d'alumini o les safates de plàstic o porexpan.

Utilitzant les carmanyoles, utilitzem un envàs reutilitzable i sostenible, ja que la podem fer servir centenars de vegades després de netejar-la i així evitem la generació de residus. Tenim dos models de carmanyola personalitzable, amb mides i colors diferents.

Per més informació: https://shop.ecofestes.com/ca/

Destacats!

  • La sostenibilitat també es pot aplicar de portes endins

    La sostenibilitat també es pot aplicar de portes endins

    L'Ajuntament de Barcelona aposta la sostenibilitat fins als tallers de preparació de la cavalcada de reis de la ciutat ubicats al recinte de la Fira de Barcelona
  • Kilometroak 2012

    Kilometroak 2012

    Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.