(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Descobreix ECOFESTES

28/03/2014
Fes clic al video i veuràs el funcionament d'Ecofestes.
Passar del concepte d'un sol ús al concepte sostenible. El video mostra el procés eco-responsable dels nostres gots reutilitzables i reciclables. Des del procés de fabricació d'un got, la implantació del got reutilitzable a les festes fins a l'obtenció de nous productes a partir del reciclatge dels gots.

Destacats!

  • La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    Aquest cap de setmana, Ecofestes es desplaça a Sant Cugat on durant tota la Festa Major s'aplicarà el servei de Gestió Integral del Got Reutilitzable. L'Ajuntament ha contractat aquest servei per fer arribar els envasos reutilitzables a tots els espais i actes amb l'objectiu de reduir residus, evitar l'impacte d'aquests en el recinte i minimitzar la gestió de neteja i recollida.
  • Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Arran de les normatives europees i de les diverses legislacions estatals en matèria de residus plàstics, han sorgit amb força els envasos d'un sol biodegradables. Però aquestes alternatives són realment sostenibles? Es trenca amb la cultura d'un sol ús?
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.