<< Tornar

Descobreix ECOFESTES

28/03/2014
Fes clic al video i veuràs el funcionament d'Ecofestes.
Passar del concepte d'un sol ús al concepte sostenible. El video mostra el procés eco-responsable dels nostres gots reutilitzables i reciclables. Des del procés de fabricació d'un got, la implantació del got reutilitzable a les festes fins a l'obtenció de nous productes a partir del reciclatge dels gots.

Destacats!

  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
  • La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    Aquest cap de setmana, Ecofestes es desplaça a Sant Cugat on durant tota la Festa Major s'aplicarà el servei de Gestió Integral del Got Reutilitzable. L'Ajuntament ha contractat aquest servei per fer arribar els envasos reutilitzables a tots els espais i actes amb l'objectiu de reduir residus, evitar l'impacte d'aquests en el recinte i minimitzar la gestió de neteja i recollida.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.