Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

20/12/2018
Aquests dies, a ecofestes hem sigut tots a casa. La nostra comercial al País Basc, l’Eskarne i l’Hugo, de Portugal han vingut a treballar a la nostra seu central. Això s’ha aprofitat per fer reunions, gestions i jornades on s’han posat en comú les valoracions del 2018 i els nous propòsits per al 2019. S’han presentat des de petites millores per a tasques aplicades en el programa de gestió intern com a nous projectes. Un d'ells és el que ja coneixeu dels nous gots prefabricats. Els altres esperem poder-vos els presentar ben aviat.

Les jornades de treball han acabat amb la celebració del sopar de Nadal d’enguany. Aquest any, com a novetat, s’ha celebrat a les pròpies les pròpies instal·lacions i s’hi han convidat les famílies dels treballadors.

D’aquesta anera treballadors i familiars s’han pogut conèixer i fer créixer una mica més la nostra petita família.


Des d’ecofestes, doncs, només ens queda desitjar a tots els nostres, clients, amics, probehidors i simpatitzants un bon final d’any i una millor entrada d’any!

Això, si ... Feu que sigui una mica sostenible, amb gots reutilitzables o el que calgui!Feliç Any nou!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.