<< Tornar

Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

20/12/2018
Aquests dies, a ecofestes hem sigut tots a casa. La nostra comercial al País Basc, l’Eskarne i l’Hugo, de Portugal han vingut a treballar a la nostra seu central. Això s’ha aprofitat per fer reunions, gestions i jornades on s’han posat en comú les valoracions del 2018 i els nous propòsits per al 2019. S’han presentat des de petites millores per a tasques aplicades en el programa de gestió intern com a nous projectes. Un d'ells és el que ja coneixeu dels nous gots prefabricats. Els altres esperem poder-vos els presentar ben aviat.

Les jornades de treball han acabat amb la celebració del sopar de Nadal d’enguany. Aquest any, com a novetat, s’ha celebrat a les pròpies les pròpies instal·lacions i s’hi han convidat les famílies dels treballadors.

D’aquesta anera treballadors i familiars s’han pogut conèixer i fer créixer una mica més la nostra petita família.


Des d’ecofestes, doncs, només ens queda desitjar a tots els nostres, clients, amics, probehidors i simpatitzants un bon final d’any i una millor entrada d’any!

Això, si ... Feu que sigui una mica sostenible, amb gots reutilitzables o el que calgui!Feliç Any nou!

Destacats!

  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

  • Has vist els nous dissenys dels #gotsecofestes?

    Has vist els nous dissenys dels #gotsecofestes?

    Ecofestes ha generat nous dissenys, a dues tintes, dels gots de lloguer, ECO 30 i ECO 50.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.