<< Tornar

Ecofestes present a les Jornades sobre Reducció del Plástic

06/11/2019

L'associació ecologista Ecotopia, formada per estudiants de la Universitat Rey Juan Carlos, han organitzat unes jornades sobre Reducció del Plàstic. Un espai de conscienciació sobre els residus plàstics que permetrà poder abordar el problema i plantejar alternatives reals.


En aquest marc, Ecofestes intervindrà per a exposar la seva tasca de foment a la reutilització. La ponència se centrarà, per tant, a exposar la necessitat d'acabar amb la cultura del “un sol ús” i recuperar la reutilització com a pràctica eficaç per a reduir els residus i generar menor impacte ambiental. En aquest sentit, es presentarà l'ús del got reutilitzable i el seu sistema de lloguer/retorn com a alternativa sostenible als gots d'un sol ús en esdeveniments. També s'exposaran les mesures internes de Ecofestes que enforteixen una economia circular basada en la reutilització, l'eficiència energètica, la proximitat, la reducció de residus i petjada de carboni o el reciclatge, entre altres mesures.


En les jornades també intervindran entitats com a Ecologistes en acció i Madrid Climate Save que ens exposaran l'estat de gestió de residus en la comunitat de Madrid, les estratègies Zero Waste i l'impacte específic dels residus plàstics, entre altres temes relacionats.

Les jornades es duran a terme al Seminari 104 del campus de Móstoles de la URJC fins divendres 8 de novembre.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.