(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

El Festival Jardins de Pedralbes, un festival sostenible

24/09/2020
El Festival Jardins de Pedralbes ha tancat aquest estiu amb una taxa de retorn del got reutilitzable del 74%. Amb l'ús del got reutilitzable, el festival ha estalviat durant aquest estiu més 177Kg de residus plàstics d'un sol ús (xifra que s'obté a partir de l'ús i nombre de gots emprats durant l'esdeveniment). Unes bones dades que reforcen la consciència mediambiental del projecte.

Enguany, ha estat una edició molt especial i que gràcies a l'esforç del públic, organitzadors, patrocinadors i col·laboradors s'ha pogut dur a terme amb totes les mesures de seguretat necessàries en l'actual context de crisis sanitària. Aquesta ha estat, també, la cinquena edició que Ecofestes ha realitzat el servei de Gestió Integral dels gots de Pedralbes amb l'aplicació del sistema de lloguer. D'aquesta manera, com més usos li donem al got, més sostenible serà el sistema.

Gràcies a totes les parts, per fer-ho possible!

Destacats!

  • Vic ens ha fet vibrar!

    Vic ens ha fet vibrar!

    Ecofestes, celebra la correcta implantació del sistema de gots reutilitzables a Vic en el transcurs del Mercat de Música Viva de Vic.
  • Microplàstics i cosmètica: Quins impactes té?

    Microplàstics i cosmètica: Quins impactes té?

    Els microplàstics són residus plàstics diminuts, mil·limètrics, que contaminen els mars o oceans. Actualment s'han convertit en un dels majors problemes ecosistèmics amb afectació a la salut pública.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.