(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

El Festival Jardins de Pedralbes, un festival sostenible

24/09/2020
El Festival Jardins de Pedralbes ha tancat aquest estiu amb una taxa de retorn del got reutilitzable del 74%. Amb l'ús del got reutilitzable, el festival ha estalviat durant aquest estiu més 177Kg de residus plàstics d'un sol ús (xifra que s'obté a partir de l'ús i nombre de gots emprats durant l'esdeveniment). Unes bones dades que reforcen la consciència mediambiental del projecte.

Enguany, ha estat una edició molt especial i que gràcies a l'esforç del públic, organitzadors, patrocinadors i col·laboradors s'ha pogut dur a terme amb totes les mesures de seguretat necessàries en l'actual context de crisis sanitària. Aquesta ha estat, també, la cinquena edició que Ecofestes ha realitzat el servei de Gestió Integral dels gots de Pedralbes amb l'aplicació del sistema de lloguer. D'aquesta manera, com més usos li donem al got, més sostenible serà el sistema.

Gràcies a totes les parts, per fer-ho possible!

Destacats!

  • Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.
  • Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    I ara que comença el bon temps i augmenten les ganes d'estar al carrer, al parc, a la platja o a la muntanya, us recordem utilitzar envasos reutilitzables per als vostres àpats. Les carmanyoles són l'opció més sostenible.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.