Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El got d'Ecofestes present a la Transéquia edició Covid 2021

04/03/2021
Enguany arriba la 37a edició de la Transéquia, un esdeveniment esportiu que se celebra des de l'any 1985 per homenatjar a les persones que van construir la Séquia de Manresa entre el 1339 I 1383, que encara avui aporta un gran cabal d'aigua a la ciutat de Manresa.

Aquest serà el desè any que la Transéquia aposta pel got reutilitzable d'Ecofestes, d'acord amb els valors de sostenibilitat I respecte al medi ambient de l'esdeveniment esportiu. Aquest got es dóna en forma de recompensa per la inscripció, com a element de col·lecció o perquè pugui ser utilitzat durant l'esdeveniment.

La COVID-19 ha generat un impacte enorme en diferents àmbits de la societat, amb especial incidència en el de la salut. Per això, enguany, els beneficis de la Transéquia es destinaran a la creació, juntament amb la Fundació Althaia, d’un ajut destinat al finançament de projectes de recerca científica mèdica sobre la Covid-19 per a professionals de la Fundació Althaia i Sant Andreu Salut.

Per més informació
sobre la Transéquia podeu consultar a la web https://transequia.cat/


Destacats!

 • Lectures per a un sant Jordi sostenible

  Lectures per a un sant Jordi sostenible

  Com cada any us proposem algunes lectures que ens parlen de sostenibilitat, ecologisme i medi ambient per regalar el dia de Sant Jordi.

  Bona Lectura!
 • Breus apunts sobre el decreixement

  Breus apunts sobre el decreixement

  L’eficàcia econòmica, i el tipus de desenvolupament que genera, serveix per resoldre els problemes ambientals? L’actual model socioeconòmic sobrepassa els límits del planeta? Aconseguirem més felicitat com més hores treballem, més diners guanyem i més béns consumim? Un article que ens aproxima, de forma molt generalista, a les teories del decreixement.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.