Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El servei de Gestió Integral no s'atura mai!!!!

09/11/2018

 

Faci fred o calor la gestió integral del got reutilitzable no s'atura, seguint les festes i festivals d'arreu de Catalunya. Aquesta tardor ens trobareu a Roses, a Cerdanyola del Vallès i, ben aviat, a Vic fent més sostenibles fires gastronòmiques, concerts, festes majors, fires i mercats.

A Roses, un festivalet més sostenible
Aquest cap de setmana, amb l'aplicació del got reutilitzable i la gestió d'Ecofestes, a Roses faran un festivalet més sostenible. En el Festivalet de Sant Martí hi trobareu gastronomia, música, paisatge i postes de sol.

Ecofestes, dins del mercat gastronòmic, serà l'encarregada de gestionar tot el tema del got reutilitzable. Des del nostre estand distribuirem i recollirem els gots reutilitzables al públic mitjançant el sistema de lloguer per dipòsit d'1 euro. Aquest dipòsit és totalment recuperable amb el retorn del got brut al mateix estand.

Es distribuiran gots personalitzats amb disseny del client i gots genèrics de lloguer de 40cl. Tot el got recollit serà rentat i recuperat per a nous usos, aconseguint així reduir residus i optimitzant l'ús de cada got de plàstic reutilitzable.

 

A Cerdanyola, una festa de Tardor de Sant Martí amb menys plàstic.
Aquests dies, a Cerdanyola celebren la Festa Major de tardor i, des de l'ajuntament, volen fer-la més sostenible. Fet que aconseguiran en part participant en un projecte basat en l'economia circular.

Durant aquestes festes, aplicant la gestió integral amb got genèric, es distribuirà a les barres els gots necessaris en models de 30 i 50 cl. El got s'entregarà i recollirà als assistents des de les barres mitjançant el pagament d'1 Euro. Amb el retorn del got brut l'usuari recuperarà l'euro per cada got.

Durant les festes Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del sistema i perquè no faltin gots enlloc. En finalitzar, després de la recollida dels gots bruts i nets, rentarem tots els gots recuperats a la seva sala de rentat industrial per a deixar-los a punt per tornar a ser utilitzats. D'aquesta manera, entre tots, aconseguim fer economia circular!

I aviat, cap al Mercat medieval de Vic.
A Ecofestes ja ens estem preparant per a una de les gestions integrals més grans i complexos que realitzem. El mercat avarca molts dies i aplica el got a totes les parades que fan distribució de begudes per tal d'aconseguir el nostre l'objectiu: erradicar tot el residu ocasionat pel got d'un sòl ús.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.