<< Tornar

El Vida Festival torna a comptar amb els gots d'Ecofestes

02/07/2022
Després de dos anys el Vida Festival per fi ha tornat, del 30 de juny al 2 de juliol, amb 30.000 persones que han pogut escoltar centenars d'actuacions de més de 50 artistes i DJs de tot el món en cinc escenaris diferents arreu del festival, com ara Belle & Sebastian, Alt-J, Cat PowerParcel, Black Pumas, entre molts d'altres.

I sens dubte aquesta vuitena edició, com les anteriors, el Vida Festival torna a confiar en Ecofestes, optant de nou pels nostres gots de plàstic reutilitzables, on es podien comprar a les barres i reutilitzar durant l’esdeveniment, evitant així els plàstics d'un sol ús.

Destacats!

  • Cap a Premià i Pallejà!!

    Cap a Premià i Pallejà!!

    Aquest cap de setmana estarem a la Festa Major de Pallejà i a la de Premià de Mar fent la gestió dels #gotsreutilitzables!
  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.