Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El Vida Festival torna a comptar amb els gots d'Ecofestes

02/07/2022
Després de dos anys el Vida Festival per fi ha tornat, del 30 de juny al 2 de juliol, amb 30.000 persones que han pogut escoltar centenars d'actuacions de més de 50 artistes i DJs de tot el món en cinc escenaris diferents arreu del festival, com ara Belle & Sebastian, Alt-J, Cat PowerParcel, Black Pumas, entre molts d'altres.

I sens dubte aquesta vuitena edició, com les anteriors, el Vida Festival torna a confiar en Ecofestes, optant de nou pels nostres gots de plàstic reutilitzables, on es podien comprar a les barres i reutilitzar durant l’esdeveniment, evitant així els plàstics d'un sol ús.

Destacats!

  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

  • El Festival Sound It, un festival sostenible amb el got d'Ecofestes

    El Festival Sound It, un festival sostenible amb el got d'Ecofestes


    Aquest dissabte, el festival Sound It celebrarà la seva festa de tancament després de mesos de programació musical a la plaça La Monumental de Barcelona. La darrera edició s'ha dut a terme durant els mesos d'octubre i novembre i s'han fet servir més de 15.000 gots reutilitzables d'Ecofestes.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.