<< Tornar

Els gots d'Ecofestes, presents a la festa Major de Lleida

09/05/2022

Aquest 6 de maig van començar els actes la Festa Major de Lleida, que se celebren en aquestes dates en honor al patró de la ciutat, Sant Anastasi, i acaben l'11 de maig. La Festa comptarà amb activitats variades, cultura popular i concerts com Ginestà, La Fúmiga, Fuel Fandango, Auxili, The Tyets o el talent local de Sexenni


L'Ajuntament de Lleida aquest any ha optat per reduir els residus de l'esdeveniment, fent servir el sistema del got reutilitzable. El got reutilitzable de les festes està personalitzat amb el disseny el cartell de la festa major d'enguany: Un Disseny que representa el bestiari i elements de les festes populars de Lleida. El disseny del got s'ha pogut reproduir a tot color gràcies a la impressió en quadricromia i la injecció IML d'alta qualitat als gots reutilitzables.

Durant la Festa major, s'utilitzaran els gots reutilitzables, que es trobaran repartits a les diferents barres i espais de la celebració. Amb el sistema del got reutilitzable, es redueix la generació de plàstics i gran part dels residus que acaben al carrer, per tant, reduïm la nostra petjada ecològica i els costos de la gestió de residus.

Destacats!

  • Kilometroak 2012

    Kilometroak 2012

    Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
  • Coneixes els avantatges del got digital reutilitzable?

    Coneixes els avantatges del got digital reutilitzable?

    La impressió digital és idònia per a petites celebracions: aniversaris, casaments, comunions, festes majors de barri... Et permet personalitzar a tot color els gots reutilitzables en petites quantitats. Coneixes els seus avantatges?
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.