<< Tornar

Els gots reutilitzables d'Ecofestes presents a la Telecogresca des de l'any 2011

01/04/2022

Els gots d'@ecofestes se'n van aquest cap de setmana a la Telecogresca, la festa universitària més gran que se celebra a Catalunya i a Espanya.

Des de l'any 2011 la Telecogresca ha comptat amb els gots reutilitzables d'Ecofestes en totes les seves edicions, contribuint significativament d'aquesta manera la reducció de residus plàstics.

Gràcies per fer-ho possible!

Destacats!

  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
  • Els gots d'Ecofestes, presents a la festa Major de Lleida

    Els gots d'Ecofestes, presents a la festa Major de Lleida


    Durant la Festa major, s'utilitzaran els gots reutilitzables, que es trobaran repartits a les diferents barres i espais de la celebració. Amb el sistema del got reutilitzable, es redueix la generació de plàstics i gran part dels residus que acaben al carrer, per tant, reduïm la nostra petjada ecològica i els costos de la gestió de residus.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.