(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

31/10/2018

Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.


El Villarreal CF, San Miguel y Coca-Cola aposten per a la sostenibilidad i confien en la gestió i experiència d’ecofestes que serà qui gestionarà durant tota la temporada la aquest servei.

El projecte iniciat espera reduir una tona i mitja de residus durant tota la temporada. La clau de l'estalvi recau en la substitució del got i l'aplicació del sistema de lloguer i devolució dels gots per un dipòsit simbòlic d'un euro. Dipòsit que caldrà pagar inicialment però que serà totalment recuperable amb el seu retorn. L'objectiu sempre és dotar de valor el got per evitar-ne el abandonament i incentivar el seu retorn a les barres.

El projecte i el seu estalvi no s'acaba aquí, també preveu eliminar tota la despesa de plàstic innecessària incloent la fabricació mínima dels gots reutilitzables necessaris. Mitjançant el sistema de recollida periòdic de got brut, tot got recuperat podrà ser rentat i entregat de nou a l'estadi per la seva nova reutilització. Amb aquesta acció ecofestes tanca el cicle de vida del got per convertir l'acció en un projecte d'economia circular.

Per a aquest primer partit ja s’han fet arribar a l’estadi 25.000 gots personalitzats amb l’emblema i colors del club. Els gots reutilitzables són de 40 cl i seran distribuïts i recollits des de totes les barres de l’estadi. També s’ha posat a la disposició del club les caixes EasyBOX per facilitar la recollida de got brut i cartelleria específica per tal d’explicar el funcionament del sistema dels gots entre els seus seguidors.

Esperem que la iniciativa tingui una gran acollida i que entre tots podem reduir el màxim de residus possibles. Els primers a fer el pas ja han estat els jugadors del club. Els jugadors Daniele Bonera i Nicola Sansone han estat els encarregats de presentar els nous gots a l’afició.

Destacats!

  • Sabons i detergents ecològics

    Sabons i detergents ecològics

    El sabó, el xampú, el rentavaixella o el detergent que fem servir a casa, generalment són productes contaminants pel medi. Podem minimitzar el seu impacte fent ús dels sabons i detergents ecològics.
  • Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.