Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

31/10/2018

Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.


El Villarreal CF, San Miguel y Coca-Cola aposten per a la sostenibilidad i confien en la gestió i experiència d’ecofestes que serà qui gestionarà durant tota la temporada la aquest servei.

El projecte iniciat espera reduir una tona i mitja de residus durant tota la temporada. La clau de l'estalvi recau en la substitució del got i l'aplicació del sistema de lloguer i devolució dels gots per un dipòsit simbòlic d'un euro. Dipòsit que caldrà pagar inicialment però que serà totalment recuperable amb el seu retorn. L'objectiu sempre és dotar de valor el got per evitar-ne el abandonament i incentivar el seu retorn a les barres.

El projecte i el seu estalvi no s'acaba aquí, també preveu eliminar tota la despesa de plàstic innecessària incloent la fabricació mínima dels gots reutilitzables necessaris. Mitjançant el sistema de recollida periòdic de got brut, tot got recuperat podrà ser rentat i entregat de nou a l'estadi per la seva nova reutilització. Amb aquesta acció ecofestes tanca el cicle de vida del got per convertir l'acció en un projecte d'economia circular.

Per a aquest primer partit ja s’han fet arribar a l’estadi 25.000 gots personalitzats amb l’emblema i colors del club. Els gots reutilitzables són de 40 cl i seran distribuïts i recollits des de totes les barres de l’estadi. També s’ha posat a la disposició del club les caixes EasyBOX per facilitar la recollida de got brut i cartelleria específica per tal d’explicar el funcionament del sistema dels gots entre els seus seguidors.

Esperem que la iniciativa tingui una gran acollida i que entre tots podem reduir el màxim de residus possibles. Els primers a fer el pas ja han estat els jugadors del club. Els jugadors Daniele Bonera i Nicola Sansone han estat els encarregats de presentar els nous gots a l’afició.

Destacats!

  • Què és l’economia circular?

    Què és l’economia circular?

    Actualment es parla molt sobre l’economia circular i algunes institucions com la Comunitat Europea ja han engegat paquets de mesures encaminades cap aquest model. Però de què es tracta? Quins canvis comporta?

  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.