Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Es consolida el #gotreutilitzable per la Mercè 2018

20/09/2018

Aquest cap de setmana arriba #LaMercè2018 i Barcelona s'omple d'espectacles musicals i una àmplia varietat d'activitats culturals.

Enguany, s'emprarà l'ús del sistema de lloguer del got reutilitzable als diversos espais festius de la ciutat a fi de complir l'Estratègia de #ResiduZero i els Criteris de Sostenibilitat en Esdeveniments que vol aplicar l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta respon a una millora en les actuacions per generar menys residus i reduir l'impacte ecològic negatiu i les deixalles en carrers i places. L'objectiu bàsic, segons l'Ajuntament de Barcelona, és "erradicar el got d'un sol ús per apostar pels gots reutilitzables i la seva màxima reutilització".

El got reutilitzable es distribueix mitjançant el dipòsit d'un euro en concepte de lloguer. Aquest sistema de dipòsit, sense despesa final pel públic, aconsegueix dotar de valor el got i n'evita el seu abandonament.

En aquesta edició, a les festes de la Mercè de Maria Cristina, es posarà a disposició uns 40.000 gots reutilitzables, dels quals el 87% seran #gotsecofestes genèrics. Amb aquest abastiment, s'espera augmentar les bones xifres de l'any passat on es va reduir l'impacte dels residus d'un sol ús, recollint el 66% menys que en edicions passades.

 

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.