(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Has vist els nous dissenys dels #gotsecofestes?

26/09/2018

Els #gotsecofestes ja tenen una imatge actualitzada. Els nous dissenys dels gots de lloguer ja estan disponibles amb dues mides: Eco30 i ECO 50. Una imatge que s'ha mantingut en color verd. Una nova imatge pensada a reforçar la idea de la reutilització.

Amb l'ús del got i plat de lloguer fomentem la reutilització i el bon ús del sistema de retorn. El lloguer de gots reutilitzables és l'alternativa a la fabricació de gots corporatius. Estalviem recursos de producció dels gots i en fomentem un ús sostenible, ja que els gots genèrics tenen una més bona taxa de retorn que els gots personalitzats. Un cop el #gotecofestes és retornat, aquest passa pel rentat i assecat industrial per a poder ser reutilitzat en futurs esdeveniments.

Ecofestes, com a fabricants, assegurem la qualitat òptima, tant d'injecció com d'impressió. Així, en garantim la durabilitat i un disseny acurat, amb missatge ecològic. A la vegada, certifiquem una perfecta higienització, amb controls analítics periòdics.

Més informació a: https://www.ecofestes.com/lloguer-gots-plastic

Destacats!

  • Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    I ara que comença el bon temps i augmenten les ganes d'estar al carrer, al parc, a la platja o a la muntanya, us recordem utilitzar envasos reutilitzables per als vostres àpats. Les carmanyoles són l'opció més sostenible.
  • El Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos

    El Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos

    El SDDR és un model de gestió de residus que està en polèmica constant. Però mentre es debat la seva aplicació, tenim una xifres de recuperació d’envasos d’un 30/40%, un avanç dels envasos d’un sol ús en detriment de la reutilització i un model econòmic que sufraga públicament els costos de la contaminació...

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.