<< Tornar

Has vist els nous dissenys dels #gotsecofestes?

26/09/2018

Els #gotsecofestes ja tenen una imatge actualitzada. Els nous dissenys dels gots de lloguer ja estan disponibles amb dues mides: Eco30 i ECO 50. Una imatge que s'ha mantingut en color verd. Una nova imatge pensada a reforçar la idea de la reutilització.

Amb l'ús del got i plat de lloguer fomentem la reutilització i el bon ús del sistema de retorn. El lloguer de gots reutilitzables és l'alternativa a la fabricació de gots corporatius. Estalviem recursos de producció dels gots i en fomentem un ús sostenible, ja que els gots genèrics tenen una més bona taxa de retorn que els gots personalitzats. Un cop el #gotecofestes és retornat, aquest passa pel rentat i assecat industrial per a poder ser reutilitzat en futurs esdeveniments.

Ecofestes, com a fabricants, assegurem la qualitat òptima, tant d'injecció com d'impressió. Així, en garantim la durabilitat i un disseny acurat, amb missatge ecològic. A la vegada, certifiquem una perfecta higienització, amb controls analítics periòdics.

Més informació a: https://www.ecofestes.com/lloguer-gots-plastic

Destacats!

  • Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles són residus perillosos i mai s'han d'abocar als contenidors de rebuig sinó als llocs específicament controlats per al seu dipòsit. Malgrat que el procés de reciclatge de les piles és bastant complex, el 75% dels components de les piles i les bateries són reutilitzables.
  • Sant Narcís, Girona 2012

    Sant Narcís, Girona 2012

    Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català i a Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.