Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

La 32ª Festa de la Cervesa més sostenible amb la gestió integral del #gotreutilitzable

30/09/2019

La Festa de la Cervesa de Platja d’Aro ja és un esdeveniment molt reconegut. S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, i descobrir-hi algunes de les produccions artesanals del nostre territori. Enguany, l’ajuntament ha confiat amb la Gestió Integral d’Ecofestes per a fer aquesta festa més sostenible.

Ecofestes distribuirà a les diverses barres el #gotreutilitzable de lloguer genèric i instal·larà un punt de retorn a la plaça Mil·lenari. Els gots es podran llogar a les barres per una petita fiança que serà retornada quan es torni el got. Els gots recuperats seran rentats i novament utilitzats per a posteriors esdeveniments.

Les previsions d’Ecofestes per a cobrir la demanda són 30.000 gots per cada cap de setmana. Si s’empra tota aquesta quantitat, s’estima que es poden estalviar més de 600Kg de plàstic d’un sol ús per cap de setmana.

Destacats!

  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

  • La Pionera: un espai innovador i amb compromís socioambiental

    La Pionera: un espai innovador i amb compromís socioambiental

    La iniciativa situada al barri de Poblenou de Barcelona ha instaurat un model de gestió de residus més sostenible, el qual inclou el sistema de lloguer del #gotreutilitzable.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.