Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

La 32ª Festa de la Cervesa més sostenible amb la gestió integral del #gotreutilitzable

30/09/2019

La Festa de la Cervesa de Platja d’Aro ja és un esdeveniment molt reconegut. S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, i descobrir-hi algunes de les produccions artesanals del nostre territori. Enguany, l’ajuntament ha confiat amb la Gestió Integral d’Ecofestes per a fer aquesta festa més sostenible.

Ecofestes distribuirà a les diverses barres el #gotreutilitzable de lloguer genèric i instal·larà un punt de retorn a la plaça Mil·lenari. Els gots es podran llogar a les barres per una petita fiança que serà retornada quan es torni el got. Els gots recuperats seran rentats i novament utilitzats per a posteriors esdeveniments.

Les previsions d’Ecofestes per a cobrir la demanda són 30.000 gots per cada cap de setmana. Si s’empra tota aquesta quantitat, s’estima que es poden estalviar més de 600Kg de plàstic d’un sol ús per cap de setmana.

Destacats!

  • Els gots reutilitzables, presents al Monegros Desert Festival

    Els gots reutilitzables, presents al Monegros Desert Festival

    El Monegros Desert Festival disposarà de vasos reutilitzables d'Ecofestes, fabricats amb plàstic 100% reciclable i que es podran obtenir pel cost d'un euro.
  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.