<< Tornar

La pinça PE fa 15 anys! Estem d'aniversari!

23/11/2020
Aquest mes de novembre estem d'aniversari, perquè ja fa 15 anys de la creació de la pinça. Aquest producte va ser el motor que va propulsar Ecofestes com a empresa. Durant aquests anys, la pinça s'ha perfeccionat fent-la més flexible, més lleugera i més pràctica.

La pinça PE és la peça de subjecció del got que facilita la reutilització. És un complement que ens ajuda a guardar el got buit durant l'esdeveniment. L'actual pinça PE és elàstica i té una adherència total per fer-la compatible amb els gots E28, E33 i E40. Incorpora un mosquetó per penjar-la als pantalons, la motxilla i on tu vulguis. Actualment està disponible en quatre colors.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/ca/inici/57-1015-pinca-pe.html

Destacats!

  • El #gotecofestes redueix a La Mercè un 66% dels residus de les activitats a l'Avinguda Maria Cristina.

    El #gotecofestes redueix a La Mercè un 66% dels residus de les activitats a l'Avinguda Maria Cristina.

    Durant la Festa de la Ràdio de la Mercè, per primera vegada, es va aplicar el sistema del got retornable, tal com es va fer a Gràcia i Sants, on ecofestes també va realitzar la producció i gestió integral dels gots reutilitzables durant l'esdeveniment.
  • Breus apunts sobre el decreixement

    Breus apunts sobre el decreixement

    L’eficàcia econòmica, i el tipus de desenvolupament que genera, serveix per resoldre els problemes ambientals? L’actual model socioeconòmic sobrepassa els límits del planeta? Aconseguirem més felicitat com més hores treballem, més diners guanyem i més béns consumim? Un article que ens aproxima, de forma molt generalista, a les teories del decreixement.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.