(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

La pinça PE fa 15 anys! Estem d'aniversari!

23/11/2020
Aquest mes de novembre estem d'aniversari, perquè ja fa 15 anys de la creació de la pinça. Aquest producte va ser el motor que va propulsar Ecofestes com a empresa. Durant aquests anys, la pinça s'ha perfeccionat fent-la més flexible, més lleugera i més pràctica.

La pinça PE és la peça de subjecció del got que facilita la reutilització. És un complement que ens ajuda a guardar el got buit durant l'esdeveniment. L'actual pinça PE és elàstica i té una adherència total per fer-la compatible amb els gots E28, E33 i E40. Incorpora un mosquetó per penjar-la als pantalons, la motxilla i on tu vulguis. Actualment està disponible en quatre colors.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/ca/inici/57-1015-pinca-pe.html

Destacats!

  • La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira. 
  • La cervesa amb el got reutilitzable, si us plau!

    La cervesa amb el got reutilitzable, si us plau!

    Cada cop veiem més gots reutilitzables en les diverses activitats d'oci com els concerts o festivals. El got reutilitzable és una de les millors opcions pels diversos esdeveniments que organitzen les cerveseres artesanals, ja que moltes d’aquestes tenen en el seu ideari d’empresa la sostenibilitat.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.