<< Tornar

La pinça PE fa 15 anys! Estem d'aniversari!

23/11/2020
Aquest mes de novembre estem d'aniversari, perquè ja fa 15 anys de la creació de la pinça. Aquest producte va ser el motor que va propulsar Ecofestes com a empresa. Durant aquests anys, la pinça s'ha perfeccionat fent-la més flexible, més lleugera i més pràctica.

La pinça PE és la peça de subjecció del got que facilita la reutilització. És un complement que ens ajuda a guardar el got buit durant l'esdeveniment. L'actual pinça PE és elàstica i té una adherència total per fer-la compatible amb els gots E28, E33 i E40. Incorpora un mosquetó per penjar-la als pantalons, la motxilla i on tu vulguis. Actualment està disponible en quatre colors.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/ca/inici/57-1015-pinca-pe.html

Destacats!

  • Un dels residus més contaminants: les burilles del cigarret

    Un dels residus més contaminants: les burilles del cigarret

    Cada any es llencen 4,5 bilions de burilles i la majoria d’aquetes acaben al fons marí. Dins l’àmbit domèstic i del nostre quotidià, aquest residu és un dels més tòxics i més contaminants que podem generar, el qual encara no té cap forma efectiva de tractament.

  • Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.