Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Les festes de la Melonera aquest any seran més verdes amb #gotsreutilitzables!

06/09/2018
Després d'algun intent anterior, finalment el Districte de Arganzuela han decidit apostar per la sostenibilitat i usar el sistema de lloguer amb devolució dels gots de plàstic reutilitzables durant les Festes de la Melonera d'aquest any.

L'objectiu és clar: Evitar el residu generat per l'ús del got d'un sol ús i mantenir els recintes nets.


Per aconseguir-ho el Districte ha confiat en el Servei de Gestió integral d'Ecofestes on assessorem, fabriquem, personalitzem, distribuïm, recollim i rentem els #gotsreutilitzables. Aquest sistema, sent un exemple clar d'economia circular, controla tot el procés i aconsegueix òptims resultats en reutilització i sostenibilitat.


Els gots durant les festes es distribueixen entre els assistents des de 3 punts ecofestes situats a les zones principals. Aquests estaran oberts durant les activitats programades. En ells es podrà llogar els gots personalitzats que estaran disponibles en 50cl i 100cl. Amb el got podràs realitzar totes les teves consumicions. I, abans de marxar cap a casa, el podràs retornar en els punts ecofestes, ecuperant el dipòsit del lloguer (1€). El resultat és sostenibilitat sense cost per als assistents a les festes.

I, el millor…. Els gots bruts retornats seran rentats i recuperats per a nous usos. Aconseguint així una major amortització dels mateixos i duplicant o triplicant la seva reutilització i estalvi de gots d'un sol ús. Amb el tancament del cicle l'estalvi de plàstic es multiplica amb cada rentat.

Suma't a la iniciativa i comença a reduir! Usa #gotsecofestes en Festes i reutilitza!

Consulta aquí el programa de festes: https://bit.ly/2NOdr3S

I aquí trobaràs més informació sobre el Servei de Gestió integral: http://www.ecofestes.com/gestio-gots-festivals
Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.