(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Les festes de la Melonera aquest any seran més verdes amb #gotsreutilitzables!

06/09/2018
Després d'algun intent anterior, finalment el Districte de Arganzuela han decidit apostar per la sostenibilitat i usar el sistema de lloguer amb devolució dels gots de plàstic reutilitzables durant les Festes de la Melonera d'aquest any.

L'objectiu és clar: Evitar el residu generat per l'ús del got d'un sol ús i mantenir els recintes nets.


Per aconseguir-ho el Districte ha confiat en el Servei de Gestió integral d'Ecofestes on assessorem, fabriquem, personalitzem, distribuïm, recollim i rentem els #gotsreutilitzables. Aquest sistema, sent un exemple clar d'economia circular, controla tot el procés i aconsegueix òptims resultats en reutilització i sostenibilitat.


Els gots durant les festes es distribueixen entre els assistents des de 3 punts ecofestes situats a les zones principals. Aquests estaran oberts durant les activitats programades. En ells es podrà llogar els gots personalitzats que estaran disponibles en 50cl i 100cl. Amb el got podràs realitzar totes les teves consumicions. I, abans de marxar cap a casa, el podràs retornar en els punts ecofestes, ecuperant el dipòsit del lloguer (1€). El resultat és sostenibilitat sense cost per als assistents a les festes.

I, el millor…. Els gots bruts retornats seran rentats i recuperats per a nous usos. Aconseguint així una major amortització dels mateixos i duplicant o triplicant la seva reutilització i estalvi de gots d'un sol ús. Amb el tancament del cicle l'estalvi de plàstic es multiplica amb cada rentat.

Suma't a la iniciativa i comença a reduir! Usa #gotsecofestes en Festes i reutilitza!

Consulta aquí el programa de festes: https://bit.ly/2NOdr3S

I aquí trobaràs més informació sobre el Servei de Gestió integral: http://www.ecofestes.com/gestio-gots-festivals
Destacats!

  • Tornem a estar nominats als Iberian Festival Awards!

    Tornem a estar nominats als Iberian Festival Awards!

    Ecofestes torna a estar nominada en les categories de Best Use of Technology i Best Service Provider.

  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.