Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Mahou Cinc Estrelles i Bresh col·laboren creant els gots oficials de la seva festa amb Ecofestes

14/02/2023

Durant mesos, els nostres gots van formar part d'aquest esdeveniment dolç. Mahou Cinco Estrellas i Bresh han col·laborat creant els gots oficials de la festa amb Ecofestes, que s'han obsequiat els seus assistents VIP a les últimes cinc festes Bresh a la Sala la Rivera de Madrid. Així, Mahou Cinco Estrellas continua impulsant les trobades entre persones, essencials per viure millor.

Apostant per una revolució sostenible, Ecofestes ha fabricat gots amb un disseny hologràfic captant l'essència de les festes.

La Bresh va començar amb un grup de joves argentins, creatius i disconformes amb la vida nocturna. Un projecte enfocat principalment a atraure les noves generacions. Segons els seus creadors treballen amb una filosofia basada en la llibertat col·lectiva i el respecte i una gran varietat de música i artistes amb base al reggaeton, el pop, passant per la cúmbia, el trap i acabant en la música electrònica; una festa a contracorrent: sense headliners ni etiqueta de vestuari, amb actuacions sorpresa, i un DJ set pensat que visquis una muntanya russa d'emocions.

El seu elaborat ambient naïve atrau tota mena de celebritats i artistes. Estrelles com Rosalía han fet aparicions sorpresa a la seva edició a Nova York; Lola Índigo i Ester Expósito a Madrid, o Nathy Peluso i C. Tangana a Las Vegas.

També és nomenable el creixement durant la pandèmia. Es van adaptar a l'aïllament social i, al llarg de sis mesos, es van organitzar esdeveniments virtuals amb accés lliure i gratuït a través de transmissions en viu que van superar les més de 85.000 visualitzacions en simultani i un milió en total, en els moments més estrictes de la quarantena.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.