Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

17/11/2017

Des d'ecofestes, un cop superat el primer estiu, realitzem un balanç positiu de l'acceptació i aplicació del #gotecofestes al Zoo de Barcelona.

La implementació del #GotReutilitzable s'aplica des del passat més de maig. La gestió amb l'usuari del got es realitza amb el sistema de lloguer per dipòsit recuperable. Per tant, l'usuari fa un dipòsit inicial que pot recuperar íntegrament en finalitzar la seva consumició amb un simple gest. Seguint amb el sistema sostenible d'ecofestes, el got brut recuperat, després de passar pel nostre servei de rentat industrial, retorna al Zoo per ser utilitzat novament, tancant així el seu cicle sostenible.

Amb aquest gest el Zoo fa una aposta per l'educació ecològica alhora que aconsegueix eliminar el residu de plàstic promogut pel got d'un sol ús en tot el seu recinte.

Actualment, amb les dades recollides els darrers 4 mesos, la majoria de gots del Zoo han passat com a mínim tres vegades pel nostre servei de rentat. És més, com a mitjana, podem afirmar que cada got reutilitzable s'ha rentat 3,2 cops.

Exactament s'han realitzat 42.256 rentats que han suposat un estalvi directe de 210 Kg de residu plàstic per part de l'equipament.

Les dades de reutilització del got actuals són més que acceptables però, també, aviat fàcilment millorables. Si en quatre mesos els gots s'han rentat més de tres cops, en un any tancaran el cicle (reutilitzats i rentats) com a mínim 6 vegades més. A aquests gots de plàstic encara els queda molt recorregut sostenible per recórrer.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.