<< Tornar

Neu, música i reutilització al festival Polar Sound de Baqueira Beret

25/03/2022
Aquests dies 25 i 26 de març torna el Polar Sound, un esdeveniment que combina la neu i la música a les pistes d'esquí de Baqueira Beret.

Durant tot el dia es podrà gaudir de les pistes d'esquí, i a partir de la tarda se celebraran concerts de música i hi haurà Dj's. Aquest any el festival comptarà amb caps de cartell com Izal i Beret, Dani Fernandez, La La Love, Álvaro de LunaSiloéMarenMarlon y Lérica.

El festival comptarà amb el got reutilitzable d'Ecofestes, es podrà sol·licitar a les barres i amb el seu ús s'evitaràn els residus plàstics durant l'esdeveniment, cuidant d'aquesta manera l'entorn natural del festival i contribuint a la sostenibilitat.

Destacats!

  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
  • Cap a Premià i Pallejà!!

    Cap a Premià i Pallejà!!

    Aquest cap de setmana estarem a la Festa Major de Pallejà i a la de Premià de Mar fent la gestió dels #gotsreutilitzables!
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.