Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Per Festa Major, et facilitem la gestió del got reutilitzable

28/05/2019

Et busquem solucions 

Els gots reutilitzables estan implantats gairebé en un 70% de les festes que se celebren en espais públics, sobretot les d'aforament petit i mitjà. Les noves normatives d'impuls dels envasos reutilitzables i reducció dels productes d'un sol ús de plàstic, fan que es faci imprescindible repensar les festes i la gestió dels seus residus.

En grans esdeveniments, el got reutilitzable pot tenir un cost elevat de gestió. Per això des d'Ecofestes us oferim una solució personalitzada basada en la reutilització del got que permetrà minimitzar-vos els costos. La Gestió Integral comprèn des del sistema de lloguer del got fins al rentat d'aquest, aplicant els valors de l'economia circular. Tenim diverses opcions d'aquest servei, a fi d'adaptar-nos a les vostres necessitats.

L'experiència ens avala

Durant els últims anys, hem ajudat molts ajuntaments i entitats a reduir els residus plàstics d'un sol i a minimitzar els costos de gestió dels residus en esdeveniments. Alguns exemples notoris són:

Festa Major de Gràcia | D'ençà que es va implantar la Gestió Integral del got reutilitzable, Gràcia ha reduït 3 tones de residus en la neteja viària i ha estalviat 4 tones de plàstic d'un sol ús, segons dades de l'última edició.

Festa Major de Cerdanyola | Cerdanyola fa servir el got de lloguer i en aquesta nova edició, s'ha incrementat un 10% la taxa de recuperació del got reutilitzable respecte l'any 2018.

Festa Major La Mercè | En el primer any d'aplicació de la gestió integral als concerts de l'Av. Maria Cristina, els residus recollits van disminuir un 66% respecte d'allò que era habitual.

Festa Major de Sant Cugat | L'any passat, la taxa de recuperació del got reutilitzable de lloguer va ser del 71%.

Festa Major de Granollers | En l'edició de 2017 es van utilitzar 17.750 gots reutilitzables a la festa dels Blancs i Blaus evitant així el residu de 55.000 gots d'un sol ús, segons càlculs propis.

Per més informació, contacta'ns i vindrem a explicar-t'ho!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.