Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Per un Nadal amb menys residus!

16/12/2019

Durant les festes de nadal es produeixen molts residus i part d'aquests es poden estalviar. Amb aquesta visió, Ecofestes torna a promocionar un got reutilitzable pensat per substituir els gots d'un sol ús per als grans àpats familiars i altres festes nadalenques.

Molts cops, amb la vaixella de casa no podem abastir els dinars i sopars familiars per aquestes dates. És per això que el consum de productes d'un sol ús es dispara (plats, coberts, tovallons, gots, etc.) en aquestes dates. Des d'Ecofestes proposem emprar una vaixella reutilitzable, personalitzada amb motius de Nadal.

Aquest serà el segon any que es promocionarà el #GotNoel. El pack de 10 unitats es ven per 15€ + IVA (amb transport a la península inclòs). També es podran comprar en caixes grans de 125, 250 i 500 unitats. Per fer la comanda, només cal que envieu un correu a info@ecofestes.com .

Un Nadal més sostenible

A part de fer servir utensilis reutilitzables, hi ha altres mesures per fer més sostenibles aquestes festes. Us recomanem algunes:

- Decoracions nadalenques sostenibles: Utilitza materials reutilitzables i a poder ser, biodegradables.

- Embolcalls sostenibles: El paper de regal pot ser un diari, un cartell, un fulletó o una revista vella que tinguis a casa!

- Llums de nadal: Si utilitzes llums de nadal, intenta que siguin de baix consum o fer servir espelmes naturals (sense parafina) com a alternativa al consum elèctric.

- Evita el consumisme i si has de fer regals, pensa en la reutilització. Donar un segon ús a joguines que només es fan servir en un breu període de temps, pot ser una bona eina que fomenta la reutilització. A més, comprar en comerços de proximitat redueix la petjada de carboni a més de potenciar l'economia local.

- Aliments de temporada i de proximitat. Prendre consciència d'on procedeixen els aliments i quin recorregut han fet per acabar a la teva taula ens farà ser més sostenibles a l'hora de preparar els menús d'aquestes festes.

Bones i sostenibles festes de Nadal!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.