Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Reduïm els residus plàstics a les oficines!

21/11/2018

Us heu fixat mai en quin tipus de recipients pel cafè s'utilitzen a la vostra feina? Són tasses de ceràmica, gots de plàstic o de paper d'un sol ús? Feu servir ampolles d'aigua de plàstic o teniu un dispensador d'aigua comunitari?

És important que ens parem a analitzar el nostre dia a dia i identifiquem quines accions rutinàries, generen residus. Posem l'exemple de les tasses de cafè. En una empresa on 
hi treballen 150 persones s'utilitzen vasos de plàstic d'un sòl ús per al cafè. En un any, l'empresa haurà generat 112 kg de residus plàstics. Si no es canvia aquest funcionament, al cap de 10 anys s'haurà superat la tona de residus plàstics generats, si també s'utilitzen altres productes d'un sol ús, com les ampolles d'aigua, aquestes xifres augmentaran significativament.

I quines accions podem emprendre per prevenir els residus plàstics en la nostra empresa? Les opcions són senzilles a més de resultar econòmiques a mitjà termini. Per evitar els residus dels gots del cafè, es poden substituir els gots d'un sol ús per recipients reutilitzables, com gots de plàstic o tasses de ceràmica que després del seu ús es puguin rentar per tornar a ser usats. A 
Ecofestes utilitzem el got ECO12 o l'ECO18 per al cafè, i diverses empreses han optat per adquirir el seu got reutilitzable d'Ecofestes personalitzat per utilitzar-lo a les oficines.

En el cas de l'aigua, el sol fet d'adquirir un dispensador d'aigua amb el qual els empleats vagin reomplint els gots o les ampolles reutilitzables, elimina la necessitat de l'ús d'ampolletes d'aigua i així es redueixen significativament els residus plàstics. Petites mesures com aquestes, contribueixen a prevenir els residus i l'impacte mediambiental que provoquen.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.