Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Rentagots

Una aposta clara i decidida per a la reutilització

Si reutilitzem els gots evitem el consum desproporcionat de matèria primera i l’estalvi ecològic és més gran. Com més usos aconseguim donar al got més sostenibles serem.

És per això que us oferim la possibilitat de llogar un Rentagots per netejar-los al moment i des del propi esdeveniment.

Amb el lloguer del Rentagots evitareu l’acumulació de gots bruts a les barres i reduireu la quantitat de gots necessaris. Així corregim el mal costum de comprar gots nous cada any.

Descarregar fitxa >>
RENTAGOTS_METAS_SLIDE_VIDEO_ALT
rentagots festivals i concerts “Cada vespre, durant el festival, rentem els gots bruts. Així estalviem gots i som més sostenibles”

Avantatges

> Reutilitza i redueix la quantitat de gots
> Fàcil de transportar i instal·lar
> Equipat amb tots els subministraments necessaris
> De dimensions reduïdes i molt resistent
> Compleix les normes d’higiene
RENTAGOTS_METAS_AVANTATGES_ALT
rentagots esdeveniments “Rentar per reutilitzar. Fem-ho el més sostenible possible!”

Com funciona?

El procés de rentat:

El Rentagots treballa amb un rentat de 2-3 minuts, amb una capacitat de 25 gots a cada rentada, amb una temperatura superior a 80ºC. Això permet netejar 500 gots cada hora.

 

Entrega i devolució:

Els Rentagots es poden llogar per unitats. Amb el preu incloem el transport d’entrega i recollida. Contacteu amb nosaltres i us assessorarem per utilitzar-lo de forma eficaç al vostre esdeveniment.

lloguer de rentagots
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.