(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Sant Narcís, Girona 2012

26/10/2012

Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català per la seva gran quantitat d’activitats i per la multitudinària assistència de públic.

Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa, el disseny dels quals ha estat escollit en concurs.

Amics i amigues, teniu molts dies pel davant, no hi ha excusa per no anar-hi!!! ... i si teniu dubtes, aquí trobareu tota la informació que us cal:

Programa d'actes

Destacats!

  • Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Arran de les normatives europees i de les diverses legislacions estatals en matèria de residus plàstics, han sorgit amb força els envasos d'un sol biodegradables. Però aquestes alternatives són realment sostenibles? Es trenca amb la cultura d'un sol ús?
  • La Cultura de l’un sol ús... Un model sostenible?

    La Cultura de l’un sol ús... Un model sostenible?

    Vivim en una societat de consum on el cicle de vida dels productes és cada cop més ràpid, més efímer, i on no és mira més enllà de les pròpies necessitats individuals i momentànies. Però fins quan podrem viure en aquest fals model?

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.