<< Tornar

Sant Narcís, Girona 2012

26/10/2012

Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català per la seva gran quantitat d’activitats i per la multitudinària assistència de públic.

Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa, el disseny dels quals ha estat escollit en concurs.

Amics i amigues, teniu molts dies pel davant, no hi ha excusa per no anar-hi!!! ... i si teniu dubtes, aquí trobareu tota la informació que us cal:

Programa d'actes

Destacats!

  • L'espectacle lumínic Natura Encesa arriba a Barcelona amb els gots reutilitzables

    L'espectacle lumínic Natura Encesa arriba a Barcelona amb els gots reutilitzables

    L'espectacle vol posar en rellevància importància de la preservació de l'ecosistema, i d'acord amb aquests valors comptarà amb gots reutilitzables d'Ecofestes per a repartir xocolata calenta pels visitants durant l'esdeveniment de manera sostenible.
  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.