Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Sant Narcís, Girona 2012

26/10/2012

Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català per la seva gran quantitat d’activitats i per la multitudinària assistència de públic.

Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa, el disseny dels quals ha estat escollit en concurs.

Amics i amigues, teniu molts dies pel davant, no hi ha excusa per no anar-hi!!! ... i si teniu dubtes, aquí trobareu tota la informació que us cal:

Programa d'actes

Destacats!

  • Un casament especial i sostenible

    Un casament especial i sostenible

    Busques un accessori que et permeti expressar la felicitat de la teva unió? Els gots reutilitzables són per a tu. Els gots reutilitzables t'ofereixen un gran ventall de possibilitats. Gràcies a la impressió digital pots personalitzar-los com tu prefereixis: Un Disseny romàntic a tot color, una foto de la parella, una frase original, un text d'agraïment als convidats...
  • La Festa Major de Gràcia, un model sostenible

    La Festa Major de Gràcia, un model sostenible

    L'ús del got reutilitzable, ha produït un estalvi aproximat de 7.232 kg residus plàstics entre les edicions de 2017 2018 i 2019
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.