<< Tornar

Torna el Mercat Medieval de Vic, amb els gots reutilitzables i tota la seva essència

26/11/2021

El 4 de desembre el Mercat Medieval farà viatjar Vic a l'edat mitjana després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia. Aquesta edició es podrà dur terme en tota la seva essència, mantenint la major part del format d'anys anteriors però adoptant algunes mesures per evitar aglomeracions i garantir la seguretat.

Com en les edicions anteriors el Mercat Medieval de Vic utilitzarà els gots reutilitzables implementant el sistema de gestió integral del got reutilitzable a tots els espais i parades de Vic durant el Mercat Medieval. Els gots seran distribuïts i recollits a les parades i establiments del mercat del 4 al 8 de desembre mitjançant un petit dipòsit de lloguer recuperable.

Enguany serà el sisè any que Ecofestes aplica la gestió integral en aquest esdeveniment vigatà, que malgrat que les dificultats de la pandèmia s'ha sabut adaptar per dur a terme un Mercat Medieval sostenible i en tota la seva essència.

Destacats!

 • Lectures per a un sant Jordi sostenible

  Lectures per a un sant Jordi sostenible

  Com cada any us proposem algunes lectures que ens parlen de sostenibilitat, ecologisme i medi ambient per regalar el dia de Sant Jordi.

  Bona Lectura!
 • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

  Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

  Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.