Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Torna la Patum de Berga amb el got reutilitzable

16/06/2022

La Patum de Berga ha tornat aquest dimecres amb moltes ganes, després de dos anys de restriccions per causa de la covid. Aquest any compta amb moltes activitats que omplen de festa la ciutat de Berga, amb cercaviles, concerts i barraques. Com ja havia fet en anteriors edicions, l'Ajuntament torna a incorporar els gots reutilitzables com a mesura per reduir els residus als carrers durant les celebracions i evitar els plàstics d'un sol ús.

El got d'enguany està personalitzat amb serigrafia amb una il·lustració representativa de la festa: un noi i una noia amb la vestimenta per saltar els Plens, i també inclou un missatge a favor d'una Patum lliure de sexisme.

El sistema de lloguer dels gots s'implementa a totes les barraques de la ciutat, es podrà adquirir amb el dipòsit d'un euro i retornar-lo a les barres.

Bona i sostenible Patum!

Destacats!

  • Torna el Mercat Medieval de Vic, amb els gots reutilitzables i tota la seva essència

    Torna el Mercat Medieval de Vic, amb els gots reutilitzables i tota la seva essència


    Enguany serà el setè any que Ecofestes aplica la gestió integral en aquest esdeveniment vigatà, que malgrat que les dificultats de la pandèmia s'ha sabut adaptar per dur a terme un Mercat Medieval sostenible i en tota la seva essència.
  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.