<< Tornar

Torna la Patum de Berga amb el got reutilitzable

16/06/2022

La Patum de Berga ha tornat aquest dimecres amb moltes ganes, després de dos anys de restriccions per causa de la covid. Aquest any compta amb moltes activitats que omplen de festa la ciutat de Berga, amb cercaviles, concerts i barraques. Com ja havia fet en anteriors edicions, l'Ajuntament torna a incorporar els gots reutilitzables com a mesura per reduir els residus als carrers durant les celebracions i evitar els plàstics d'un sol ús.

El got d'enguany està personalitzat amb serigrafia amb una il·lustració representativa de la festa: un noi i una noia amb la vestimenta per saltar els Plens, i també inclou un missatge a favor d'una Patum lliure de sexisme.

El sistema de lloguer dels gots s'implementa a totes les barraques de la ciutat, es podrà adquirir amb el dipòsit d'un euro i retornar-lo a les barres.

Bona i sostenible Patum!

Destacats!

  • Personalitza a tot color i en petites quantitats!

    Personalitza a tot color i en petites quantitats!

    Ja està disponible el got reutilitzable E33Digital. Un nou got reutilitzable de 33cl personalitzable a tot color!

  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.